SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - CORI GAUFF // Simona explică ajutorul primit de la Ion Țiriac: „E uimitor! Îmi zice: «Dacă joci așa, o să câștigi! Dacă nu joci așa, o sa pierzi»”

Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iulie 2019 15:57

Simona Halep (7 WTA, 27 de ani) va juca împotriva americancei Cori Gauff (313 WTA, 15 ani) în optimile Wimbledon 2019.

  • Duelul dintre Simona Halep și Cori Gauff va avea loc luni, la o oră ce va fi anunțată ulterior. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Eurosport.

După calificarea în optimi, Simona Halep a vorbit la conferința de presă despre importanța lui Ion Țiriac și a povestit cum o ajută omul de afaceri.

„Nu este antrenorul meu! Dar mereu are opinii despre jocul meu și este alături de mine mereu. Acum nu mai e aici (n.r. la Londra), a plecat. E foarte bine să îl am lângă mine, îmi dă încredere.

Este foarte dur când îmi dă sfaturi! Dar mă simt mai puternică atunci când îmi e alături. E uimitor modul în care își pune energia în sfaturile pe care mi le dă la antrenamente și în carieră! E dur prin felul în care vorbește. Zice: «Dacă joci așa, o să câștigi! Dacă nu joci așa, o sa pierzi». Așa că e puțin dur”, a declarat Simona Halep.

Citește și:

Cristian Tudor Popescu prefațează duelul din optimile Wimbledon: „Gauff e ieșită din comun! Nu cred că Simona va repeta greșeala”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mikidiki
mikidiki  •  06 Iulie 2019, 18:04

Sti. Cu totii ca e uimitor :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează