SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Simona Halep: "Dacă s-ar pune problema retragerii, nu o să fie nicio dramă!" » Ce greșeală crede că a făcut

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 octombrie 2018 13:39

Simona Halep, locul 1 WTA, 27 de ani, a vorbit despre hernia de disc care i-a pus probleme la ultimele turnee și care a forțat-o să se retragă de la Turneul Campioanelor 2018.

Simona Halep a dat detalii despre accidentarea de la spate, a spus că nu ar fi trebuit să joace la turneul de la Beijing, care i-a adus un bonus de 1 milion de dolari (detalii AICI) și spune că speră să fie aptă la startul noului sezon, la Shenzen.

"Este trist că nu pot juca la Turneul Campioanelor. Dar per total este un an extraordinar, cel mai bun an din carieră. Nu vreau să las accidentarea să-mi strice starea de bine.

A fost greu să mă antrenez pentru că am avut dureri la spate. Practic, nu pot să spun că m-am antrenat. Nu am avut timp să stau, să mă odihnesc și să mă recuperez. Este o problemă destul de dificilă la spate, la coloană. Acum o să mă odihnesc și o să fac exact ceea ce trebuie. Am dureri și în timpul liber. Operația e exclusă", a declarat Simona Halep pentru Fanatik.

"nU AR FI TREBUIT SĂ JOC ÎN CHINA"

Simona Halep recunoaște că a greșit jucând nerefăcută la turneul de la Beijing, unde a abandonat după un set, în meciul cu Ons Jabeur.

"Nu ar fi trebuit să joc în China! Poate dacă mă opream acolo, după Wuhan, aș fi avut o șansă în plus să joc la Singapore. Eu sper să fiu 100% la Shenzhen. Am timp să mă refac, să fiu aptă. Dar nu pot să fiu sigură. Dacă nu sunt 100% refăcută, sigur nu voi reveni pe teren în meciuri oficiale. Nu cred că Australian Open e în pericol și nici nu e cazul să mă gândesc la retragere. Dacă s-ar pune problema de așa ceva, nu o să fie o dramă. O să-mi închei cariera și o să merg mai departe", a adăugat Simona Halep.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (11)
magura
magura  •  21 Octombrie 2018, 16:53
Postat de klauz pe 20 Octombrie 2018, 14:44

Nu a avut niciodata hernie, cee ce ii dorim de altfel cu tarie. Nu poate opera ceva ce nu exista. Minciuna halepei va fi investigata de WTA, chiar daca prin aceste retrageri incearca sa-si construiasca un alibi. Lipsesc insa elementele esentiale: "RMN-ul", medicul care i-a pus "diagnosticul" si ala care i-a spus imediat dupa aia ca "hernia" ei nu se va agrava niciodata si va disparea de la sine, ca migrena de marmota...

Klauz @ Asa cum toata lumea iti ureaza SA AI HERNIE DE DISC... asta asa... ca sa vezi cum este...

merace
merace  •  21 Octombrie 2018, 14:55
Postat de Alexandru Chis pe 20 Octombrie 2018, 17:19

De fapt... "adio tenis"! Aceasta este realitatea pe care dra Halep o spune cu jumatate de gura! Problemele Simonei sunt de sanatate, dar de cu totul alta factura decat invocata hernie. Cei de la WTA stiu adevarul, astfel ca a gratulat-o cu titlul de "Jucatoarea anului 2018". Chiar nu inteleg de ce a fost nevoie de aceste "pantomime"? Pentru banii pe care i-a primit pentru locul 1 WTA? Chiar nu s-a gandit ca onoarea este mai de pret decat inducerea in eroare, voita si cu tupeu!, a fanilor? Oricum, iesirea din tenisul de performanta va fi una fara fanfara, desi s-a dorit sa se acrediteze ideea ca acea hernie buclucasa a tinut-o departe de terenul de tenis, desi realitatea este cu totul alta. De ce nu a inteles Dra Halep ca exista o anumita "istorie" care nu poate fi trucata? Prin ceea ce a mimat, s-a incercat o anume "fardare" care, din pacate, a fost una nereusita.

Orice s-ar intampla cu Simona Halep, performantele ei vor ramane uriase in tenisul romanesc. Rautatile tale constante la adresa ei, crezi ca si le va mai aminti cineva?! Trebuie sa muncesti mai mult, ca dupa ce se retrage ea, sa iti gasesti alta victima de hartuit pe net... :D hahaha

ray51
ray51  •  21 Octombrie 2018, 12:36

Asa o boala nu se poate reface pana in ianuarie, Ti-am mai spus ca ai timp sa te mariti si sa pui de un bebe. Dupa aceea mai vezi tu. Oricum nu te poti retrage atat de tanara din tenis. Vezi alte tenismene de varf !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează