SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

SIMONA HALEP // Declarații flatante ale lui Hagi despre Simona Halep: "Până în sferturi, meciurile ei sunt doar antrenamente cu public"

Articol de - Publicat sambata, 25 august 2018 14:50

Gheorghe Hagi a vorbit despre Simona Halep (26 de ani, 1 WTA), jucătoarea care domină cu autoritate circuitul WTA de câteva luni. "Regele" e ferm convins că Simona va avea un parcurs solid la US Open, al patrulea turneu de Mare Șlem, care începe luni. 

  • Liderul mondial va evolua în primul tur împotriva estonei Kaia Kanepi (33 de ani, 44 WTA). Partida va avea loc luni, la ora României 18:00, pe a doua arenă a turneului, "Louis Armstrong".  Meciul va fi la Eurosport și liveTEXT pe GSP.ro.

"Meciurile până în sferturi sunt pentru Simona doar antrenamente cu public. A ajuns la un nivel de maturitate și putere, iar dacă este odihnită nu are probleme.

Pe urmă, în semifinale și finală, este mai greu. Mă bucur că un sportiv român a ajuns la acest nivel, sa fie cel mai bun din lume", a declarat Hagi astăzi.

Vezi și: Conferința liderului mondial înainte de startul US Open: "Am avut o tragere la sorți foarte dificilă, va fi greu" » Ce spune despre șansele de a câștiga turneu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
347655969058390
Ion Popescu  •  26 August 2018, 12:13

Hagi o fi fost el mare in fotbal, dar nu se pricepe la tenis. Asi dori sa fie cum zice, dar din pacate nu va fi asa ! Simona are de luptat din greu. La US Open vin cele mai bune jucatoare din lume, poate o suta ? Vin si jucatoare tinere, extrem de puternice si motivate. De exemplu Aryna din Rusia alba. 20 de ani, 1,82 m. inaltime, mai puternica ca un barbat. Vai si amar cine o s-o intalneaca ! Ieri a castigat finala la New Haven. A facut-o praf pe Garcia !

162649084513790
Sorin Enciu  •  26 August 2018, 07:29

Oaie la oaie nu-si scoate ochii!

klauz
klauz  •  25 August 2018, 18:39

Pai da, se cunoaste ca Hagi a fost intotdeauna un intelectual de frunte... Ajunge numai o privire pe tenis sa dea niste verdicte de senzatie... Acuma la *** poate asteapta un contraechivalent, ca daca le-a dat gratis e proost. Ii sugerez sa o intrebe pe halepa cum a ajuns la asa o masa musculara, sa-i dea reteta si lui fi-su, ca ala e slab ca un tar! Sa-i dea si agenda ei cu doctori care dau terapie vampir si substante, sa vezi cum infloreste micutul Ianis in culturist si in kenyan!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează