SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

Simona Halep, declarații la revenirea în România după Indian Wells: „Nu pot să spun că sunt mulțumită” » Ce i-a transmis Emmei Răducanu

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 octombrie 2021 07:19 / Actualizat miercuri, 13 octombrie 2021 09:26

Simona Halep (30 de ani, 18 WTA) a revenit în România, după ce a fost eliminată de Aliaksandra Sasnovich (27 de ani, 100 WTA), în turul III de la Indian Wells, scor 5-7, 4-6.

Pe aeroport, Simona a vorbit despre turneul american, despre revenirea în circuit după problemele avute, dar și despre ultimele două turnee ale anului, unde se poate întâlni cu Emma Răducanu.

Simona Halep, declarații la revenirea în România: „Este greu după accidentare”

„A fost un drum lung, cu o escală de șapte ore, dar bine că sunt acasă. 

Este greu după accidentare. Nu pot să spun că sunt mulțumită de ceea ce a fost acolo, dar sunt sănătoasă și nu am dureri. Știam că va fi un sfârșit de an destul de greu. Sunt OK, sunt pozitivă și abia aștept să mă întorc pe teren la antrenamente.

E greu să joci la Indian Wells în octombrie. S-a schimbat totul, dar este meritul celor care joacă bine. S-a amânat întâlnirea cu Emma. Poate la Cluj. Am felicitat-o din nou pentru ce a făcut, pentru că este extraordinar.

Mă bucur că sunt aptă să joc și voi juca la Moscova și la Cluj. În Rusia este greu cu antrenamentele. Sunt două săli și nu este comod, mai ales cu restricțiile. Am preferat să vin acasă și să plec peste două zile. Am avut destul timp liber anul acesta”, a spus Simona Halep, potrivit digisport.ro.

Mi-a plăcut mult la acest turneu. Este o atmosferă plăcută. Domnul Marcu e un om deosebit și mă simt bine cu el - Simona Halep.

Este foarte trist ce se întâmplă în spitale. Sper ca lumea să înțeleagă ceva din această întâmplare și să se vaccineze, pentru că, așa cum spun medicii, ne protejează. Sigur că voi face și doza a treia, imediat după ce termin turneele.
– Simona Halep

Simona Halep joacă la Moscova și la Cluj

Halep va merge turneul de la Moscova (18-24 octombrie), iar apoi va juca în România, la Transylvania Open (25 octombrie - 31 octombrie), de la Cluj, unde se poate duela cu Emma Răducanu.

Pentru accederea în turul III la Indian Wells 2021, Halep a primit un cec de 51.895 de dolari și 65 de puncte WTA.

VIDEO Rezumatul meciului Halep - Sasnovich

Citește și:

Încă un pas spre Turneul Campionilor » Horia Tecău e în „sferturi” la Indian Wells!

Andy Murray, reacție după eliminarea prematură a Emmei Răducanu de la Indian Wells: „Toată lumea se aștepta la asta, să fiu sincer!”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
138672209828437
Gelu Oanca  •  13 Octombrie 2021, 14:36

De cand este cu Toni, este praf la tenis, inainte ma uitam cu placere la meciurile ei, acuma schimb programul. Nu mai joaca nimic zici ca este una din top 200-300.

1206754226007193
Glumetu Dan  •  13 Octombrie 2021, 10:55

Minte cum respira! Nu mai e cu mintea la tenis si pare si mai durdulie!

azalkmar
azalkmar  •  13 Octombrie 2021, 09:36

O campioana care cât de curând pune racheta în cui.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează