SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Simona Halep, despre idolul copilăriei: „Mereu aveam emoții când îl întâlneam”

Articol de - Publicat miercuri, 30 septembrie 2020 12:53 / Actualizat miercuri, 30 septembrie 2020 13:11

Simona Halep (29 de ani, nr. 2 WTA) a postat un interviu special pe pagina ei de Facebook, chiar înaintea întâlnirii cu Irina Begu (30 de ani, nr. 73 WTA).

Câștigătoare de acum 2 ani de la Roland Garros a vorbit despre pasiunea pentru tenis, cum a ajuns să facă acest sport și ce îi îndeamnă pe tinerele care vor să se apuce de acest sport. 

La vârsta aia poate e un pic greu, intervine adolescența, și ai dorințe foarte mari, să ieși cu colegii, să mergi la plimbări sau să pleci în vacanțe cu prietenii, eu nu am avut parte de aceste lucruri. Poate nu este ideal, dar pentru ceea ce mi-am dorit eu de când am fost copil a fost ideal. Dacă își doresc cu adevărat să ajungă una din cele mai bune sportive din lume trebuie să renunțe la tot și să pună tenisul prioritate.

Prioritatea mea este tenisul, nimic nu poate deranja această parte din viața mea, dar m-am mai relaxat în ultimul timp, mi-am îndeplinit toate dorințele, m-am împlinit ca sportiv, acum încerc să mă bucur de viață cât se poate.
Simona Halep

„Chiar mi-a fost rușine să-i cer autograf”

Totodată, Simona a vorbit și despre idolii coipilăriei ei și a mărturisit că i-a fost rușine să îi ceara un autograf lui Andrei Pavel când era copil.

L-am avut idol pe Andrei Pavel când eram copil, mereu când îl întâlneam aveam emoții, chiar mi-a fost rușine să-i cer autograf. La Roland Garros în 2007 am mers la meciul lui de dublu și i-am cerut manșeta! Și de atunci nu am mai dat-o jos din thermobag. Și el m-a inspirat tot timpul și faptul că și el a câștigat la juniori la Roland Garros mi-am dorit și eu să fac același lucru. M-a îndrumat frumos fără să mă cunoască. A fost o energie plăcută când ne-am întâlnit amical la teren.

Apoi Gheorghe Hagi a fost unul din idolii mei, per total, nu neapărat în tenis, seriozitatea lui, dorința de a fi cel mai bun, perfecțiunea pe care o căuta mereu, mi-au arătat că așa trebuie să ca să fii cel mai bun.
Simona Halep

Simona Halep - Irina Begu, liveTEXT după ora 16:00 pe GSP.RO

Simona Halep (2 WTA, 29 de ani) o înfruntă miercuri pe Irina Begu (30 de ani, 73 WTA), în turul II de la Roland Garros. Partida va începe după ora 16:00 și va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Eurosport.

Citește și alte știri din tenis:

Simona Halep - Irina Begu, liveTEXT după ora 16:00 » Duel 100% românesc în turul II de la Roland Garros

Irina Bara a reușit surpriza la Roland Garros: „Visam la acest moment de aproape 20 de ani”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ovine20
ovine20  •  30 Septembrie 2020, 15:25

Daca nu-l ia pe *** de sot inseamna ca n-are ambitie

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează