SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

Simona Halep, despre provocările care o așteaptă la turneul de la Roma: "E o greutate în plus atunci când joci"

Sursa foto: Guliver: GettyImages
Sursa foto: Guliver: GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 10 mai 2016 17:15

După ce a câștigat turneul de la Madrid, Simona Halep a revenit în top 5 WTA, iar acum se pregătește pentru turneul de la Roma, unde a fost eliminată în semifinale anul trecut de Carla Suarez Navarro.

"Mă simt bine, nu am nicio problemă medicală. Sunt aptă 100% să joc acest turneu, dar sunt puțin obosită. E normal, după atâtea meciuri, după atâta tensiune. Condițiile sunt foarte diferite aici, va fi puțin greu mâine, dar încerc să mă acomodez cu terenul, cu condițiile de aici, fiindcă și la Paris o să fie asemănătoare", a spus jucătoarea la Digi Sport.

Simona a vorbit despre faptul că va avea nevoie de o perioadă de adaptare înainte de turneul italian, deși zgura este asemănătoare cu cea pe care a jucat la Madrid.

"Zgura cred că e asemănătoare cu cea de la Madrid, dar altitudinea e diferită. La Madrid, mingea zboară mult mai mult, aici ai senzația că e foarte grea. Venind de acolo, e normal să ți se pară că jocul e mai greu. E mai greu să aluneci pe terenul acesta și e o greutate în plus atunci când joci. Nu e ceva grav, dar îmi trebuie câteva zile ca să mă pot obișnui."

Simona Halep va juca primul meci în turul al doilea, unde o va înfrunta pe câștigătoarea dintre Sabine Lisicki (locul 44 WTA) și Daria Gavrilova (locul 32 WTA).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  10 Mai 2016, 19:38

...cum adica obosita dupa atatea meciuri ?da cate meciuri ai avut 40 ?...oricum o sa iesi din primul tur D Gavrilova stie mai bine ...ca asa vine randul ...

vladutz13
vladutz13  •  10 Mai 2016, 18:18

De ce sa fie mai greu pe un teren aflat cu 1000 de metri mai jos?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează