SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Simona Halep, detalii de ultim moment despre accidentarea de la Roma » De ce a revenit în România și cum prefațează turneul de la Roland Garros

Simona Halep
Simona Halep

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 mai 2019 20:06

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) a revenit în țară după eliminarea prematură de la Roma. Românca se recuperează și promite un Roland Garros de excepție. 

Simona Halep a acuzat probleme medicale în finalul partidei pierdute la Roma în fața cehoaicei Marketa Vondrousova (19 ani, 44 WTA), scor 6-2, 5-7, 3-6.

Sunt în regulă, nu am nicio problemă gravă la picior. Totul a fost din cauza oboselii. Acum am suficient timp să mă recuperez și abia aștept să merg la Paris. Chiar mă bucur că pot petrece zilele astea acasă. Vin aici pentru a-mi reîncărca bateriile. 

Niciodata nu anticipez ce voi face la următorul turneu. Fiecare meci este diferit, fiecare zi e diferită, așa că voi merge cu încredere și vedem ce va fi. O să încerc să gestionez cât se poate de bine și să fac un rezultat bun”, a declarat Simona Halep la revenirea în țară.

„Nu am spus niciodată că sunt favorită și nu vreau să schimb acest lucru. Toate fetele joacă un tenis foarte bun și nivelul de top 10 este foarte ridicat. Sunt bine și am jucat bine la Madrid. Acum vom vedea”Simona Halep

Vezi și: 

Naomi Osaka răsuflă ușurată după încă un eșec al lui Halep: „Am stat prea mult încordată! Nu mă mai gândesc la asta acum”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
ray51
ray51  •  19 Mai 2019, 12:31

Simona vorbeste cu antrenorul sa te invete: schimbarile de directie rapid si eficient, stopurile si abilitatea de a nu intra in jocul adversarei. Multa bafta !

1033274703352371
Nicolau Stefan  •  18 Mai 2019, 15:40

Cat de prost trebuie sa fii ca sa scrii impotriva unei romance care a facut cinste Romaniei! Mai ales cand toata pregatirea care a adus lauri tarii s-a facut cu banii familiei! Voi astia, ce ati facut pentru tara noastra? In afara de pariuri, ce mai stiti?

883758598355956
Adrian Fulgos  •  18 Mai 2019, 13:26
Postat de 777ghedeon pe 17 Mai 2019, 22:04

Băi ma lasati cu proasta asta. Promite un turneu de exceptie? Ma umfla râsul. Ce turneu de exceptie promite, ca va iesi in turul 3. Garantat. Atunci sa vedem ce scuze va mai gasi. Daren Cahil a realizat ca proasta asta nu va mai castiga nimic si sa retras omul sa nu se faca de rusine. Ba ma lasați. Nu mai tot ridicati in slavi pe timorata asta.

Te-ai intrebat daca Simona este o proasta la nivelul ei, tu cum esti la nivelul tau?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close