SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

Simona Halep, detalii despre o nouă colaborare cu Darren Cahill: „Eu sunt prima pe care o sună, are pauză anul ăsta”

Daniel Dobre, Darren Cahill, Simona Halep și fostul fizioterapeut al numărului 8 mondial, Andrei Cristofor, foto Guliver/gettyimages
Daniel Dobre, Darren Cahill, Simona Halep și fostul fizioterapeut al numărului 8 mondial, Andrei Cristofor, foto Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 iunie 2019 16:01

Simona Halep, loc 8 WTA și 27 de ani, a anunțat că ar putea relua colaborarea cu australianul Darren Cahill, dacă acesta se decide să revină în tenis, după un an de pauză, pe care vrea să îl petreacă alături de familie.

"Nu s-a schimbat nimic, are pauză anul acesta cu familia, unde se bucură de timpul petrecut împreună şi atunci când va veni timpul să decidă dacă mai antrenează sau nu, eu voi fi prima persoană pe care o va suna şi mă va întreba dacă îmi doresc să vină în echipa noastră, împreună cu Daniel Dobre, aşa îşi doreşte în momentul acesta. Dar vom vedea atunci când va fi momentul", a spus Simona Halep la Cluj, citată de Agerpres.

Simona Halep și Darren Cahill se află în acest moment la Cluj. Cei doi au colaborat împreună timp de patru ani, până la finalul lui 2018. Jucătoarea noastră a obținut alături de australianul în vârstă de 53 de ani un trofeu la Roland Garros și a urcat pe poziția de număr 1 WTA.

Ce spune Cahill

"Am luat un an de pauză de la antrenorat pentru a fi cu familia, ceea ce îmi face plăcere. La finalul anului nu ştiu încă sigur ce voi face, dar pot să vă garantez că dacă mă voi întoarce să antrenez, Simona va fi prima persoană pe care o voi suna pentru a vedea dacă vrea să mă întorc înapoi sau nu. Sper să zică da, vom vedea. Multe depind de ceea ce se va întâmpla în următoarele şase luni', a spus Darren Cahill, conform sursei citate.

Fostul lider mondial, alături de Marius Copil, Fabio Fognini şi Daniela Hantuchova vor susţine mâine meciuri demonstrative pe BT Arena Cluj, în cadrul Sports Festival.

Citește și:

Rafael Nadal a schimbat dieta: regim fără carne și un secret în pauzele meciurilor. Cum procedează Simona Halep, Novak Djokovic și alți sportivi mari

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
lapusneanul
lapusneanul  •  14 Iunie 2019, 17:38
Postat de mikidiki pe 14 Iunie 2019, 17:19

Offf doamne cum le mai aruncati voi la fileu ce sa mai faca Cahil cu terminata asta ....

off,off, cat esti de prost, mai ales dupa ce citesti doar titlurile articolelor...:)

mikidiki
mikidiki  •  14 Iunie 2019, 17:19

Offf doamne cum le mai aruncati voi la fileu ce sa mai faca Cahil cu terminata asta ....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează