SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Simona Halep dezvăluie ce a nemulțumit-o la Australian Open: „Sunt puțin frustrată din cauza asta”

Simona Halep +33   FOTO
Simona Halep

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2021 16:38 / Actualizat joi, 18 februarie 2021 09:28

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a fost eliminată de americanca Serena Williams (39 de ani, 11 WTA), scor 3-6, 3-6, în sferturile de finală de la Australian Open 2021.

Jucătoarea noastră a vorbit după meci despre cum s-a comportat la acest turneu de Grand Slam și dezvăluie că nu e mulțumită de atitudinea ei din teren, fiind determinată să facă o schimbare.  

„Poate că atitudinea a fost puțin mai negativă în acest turneu, dar voi lucra la asta și, cu siguranță, voi reveni mai puternică. 

Sunt puțin frustrată din cauza negativității de pe teren. Cred că m-am plâns foarte mult. Dar din punct de vedere al tenisului, am făcut o treabă bună. Am lucrat mult în pregătire, iar aici am văzut cât de mult mi-am crescut nivelul. Sunt fericită din acest motiv. Am încredere. Dar trebuie să lucrez ca să fiu din nou într-o formă la nivel mental.

E probabil din cauza presiunii după trei sau patru luni fără niciun meci oficial. Nu știu ce se întâmplă, nu știu la ce să mă aștept. Probabil că e din cauza tensiunii. Simt mai multă tensiune și nu știu cum să o gestionez. Dar nu a fost atât de rău. Sunt OK, dar trebuie să fiu mai bine”, a declarat Simona Halep la conferința de presă.

+29 FOTO

Citește mai multe știri de la Australian Open: 

Ce urmează pentru Simona Halep după Australian Open » Când va participa la următorul turneu

Ce urmează pentru Simona Halep după Australian Open » Când va participa la următorul turneu

Cristian Tudor Popescu explică greșeala Simonei Halep contra Serenei Williams: „Aproape că aș fi vrut să piardă mai rău, dar măcar să facă asta”

FOTO Simona Halep a fost eliminată de la Australian Open! Serena Williams, prea puternică pentru româncă

Serena Williams, primele cuvinte după ce a eliminat-o pe Simona Halep de la Australian Open: „Știam că trebuie să fac cel mai bun meci din turneu”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
argus
argus  •  19 Februarie 2021, 19:51

Vorbe-n gol! Nu ai dece sa fii "putin" frustata! Uitata-te te rog pe sinteza /sumarul jocului, numara-ti punctele pierdute pe retur, si ai sa vezi ca ar trebui sa fii suparata! (https://www.scoreboard.com/en/tennis/wta-singles/australian-open/) In rest, mereu se vede ca te declari multumkita de jocul tau (daca este asa, atunci dede esti frustata?)

grigs1981
grigs1981  •  17 Februarie 2021, 13:25
Postat de capitalaardealului pe 16 Februarie 2021, 22:49

ce bine ca nu o sa mai avem explozie de articole cu Simona

"capitalaardealului",te pricepi la ceva?ca la sport nu ai nici-o treaba...Sa ajungi in sferturi la cele mai importante turnee de tenis este in sine o performanta...sa ajungi de mai multe ori si sa si invingi in doua dintre ele,este imens!Sunt mandru ca sunt contemporan cu Simona,ca am vazut unele din victoriile lui Ilie Nastase,ale Nadiei ,ale lui Dobrin si Hagi...si multi alti sportivi care muncesc sau au muncit enorm pentru a obtine performanta si a fi mangaiati de Glorie!Si unul care face de rusine o regiune frumoasa a tarii,vorbeste prostii!Iarta-l,Doamne,ca nu stie ce vorbeste!

merace
merace  •  17 Februarie 2021, 02:00

Simona, tot înainte! Eu tot te iubesc pentru tot ce faci în tenis! Hai România!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează