SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO Simona Halep, dezvăluiri despre accidentarea pe care o are de 10 ani: „E o problemă pe care o aud la mulți jucători”

Simona Halep a fost urmărită de-a lungul anilor de probleme fizice. foto: Guliver/Getty Images +20   FOTO
Simona Halep a fost urmărită de-a lungul anilor de probleme fizice. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 octombrie 2020 13:40 / Actualizat sambata, 17 octombrie 2020 14:30

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) va încheia un nou an în topul celor mai bune jucătoare din WTA, sportiva noastră fiind un etalon de constanță în circuitul feminin. 

Totuși, așa cum se întâmplă la majoritatea marilor campioni, succesul vine la pachet și cu probleme fizice care de care mai complicate. Simona Halep a vorbit recent despre durerile cu care se confruntă la tendonul lui Ahile, accidentare care îi provoacă bătăi de cap de peste 10 ani. 

„Acum 10-11 ani, eram în străinătate şi m-a luat durerea tendonului lui Ahile. Am făcut un test şi de atunci am avut parte de orteze. Am folosit zi de zi. Am renunțat la ele atunci când merg, pentru că vreau să merg mai comod, dar când fac efort le folosesc în permanenţă. 

Am jucat şi fără ele pentru că le-am uitat şi am avut dureri şi am făcut febră musculară”, a declarat Halep, în cadrul unui interviu acordat pentru Asociația de Podiatrie

Simona Halep: „Am un os puțin ieșit deasupra piciorului”

Piciorul meu nu arată foarte bine, dar încerc să îl tratez cât se poate de mult. Muşchii din talpă sunt extrem de solicitaţi. Sunt foarte dureroase aceste probleme, am avut şi o ruptură de 40%, pur şi simplu n-am mai putut să merg.

Deasupra piciorului am un os ieşit puţin şi mereu am probleme când mă încalţ. Este o problemă pe care o aud la mai mulţi jucători - Simona Halep, numărul 2 mondial în WTA

FOTO Simona Halep, eliminată de la Roland Garros de viitoarea campioană Iga Swiatek

+16 FOTO
  • foto: Guliver/Getty Images

VIDEO Previziunile lui Ion Țiriac: „Halep ar mai putea să joace cinci-șase ani. Frumos ar fi ca tenisul să nu se termine după ea”

Citește și alte știri despre Simona Halep:

Simona Halep, sursă de inspirație pentru starul în ascensiune din WTA: „Iubesc mentalitatea ei”

Cum arată clasamentul WTA după victoria lui Swiatek de la Roland Garros » Pe ce loc încheie Halep anul + câte românce sunt în top 100

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează