SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep, sursă de inspirație pentru starul în ascensiune din WTA: „Iubesc mentalitatea ei”

Simona Halep. foto: Guliver/Getty Images +20   FOTO
Simona Halep. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 octombrie 2020 13:06 / Actualizat sambata, 17 octombrie 2020 13:39

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) e una dintre cele mai constante jucătoare din circuitul feminin, dar și un model demn de urmat pentru viitoarele generații.

Un exemplu pe teren și în afara lui, Simona Halep nu e aplaudată la scenă deschisă doar de legende precum Chris Evert sau Martina Navratilova, ci și de starurile în ascensiune din circuitul WTA. Filipinza Alexandra Eala (15 ani), locul 2 mondial la junioare, crescută la Academia lui Rafael Nadal, și-a exprimat simpatia pentru Simona Halep într-un interviu acordat recent:

„O admir cu adevărat pe Simona Halep, iubesc felul în care se mișcă pe teren și atitudinea sa. Sunt și o fană a Mariei Sharapova, dar Simona este mereu foarte intensă și cu multă energie, dar ce îmi place cel mai mult este mentalitatea sa și felul în care a muncit din greu, dar și faptul că nu cedează niciodată pe teren”, a mărturisit Alex Eala, conform Eurosport.

Născută în 2005, Alex Eala ocupă în prezent locul 2 mondial în clasamentul junioarelor. A ajuns până în semifinalele turneului de junioare de la Roland Garros din acest an, iar la Australian Open a câștigat turneul în proba de dublu.

View this post on Instagram

20% beauty 80% beast

A post shared by Alexandra Eala (@alex.eala) on

Simona Halep pune o condiție pentru a participa la Australian Open 2021

Simona Halep nu e sigură că va participa la turneul de la Melbourne. Sportiva din România cere condiții de maximă siguranță împotriva coronavirusului, o „bulă”, după modelul de la New York și Paris.

Dacă va fi ca la Paris, o bulă, voi merge la Australian Open, în condiții de maximă securitate sanitară. Dacă nu pot să mă antrenez timp de 2 săptămâni, evident că nu pot să joc - Simona Halep

VIDEO Previziunile lui Ion Țiriac: „Halep ar mai putea să joace cinci-șase ani. Frumos ar fi ca tenisul să nu se termine după ea”

Citește și alte știri din tenis:

Participă Simona Halep la Australian Open? Directorul turneului anunță: „Vom negocia acest lucru!”

„E nebunie!” » Juniorul care spune că doboară recordul lui Rafael Nadal la Roland Garros: „În doi ani, voi fi în vârful tenisului”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează