SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Simona Halep, dezvăluri DURE despre acccidentarea suferită la Roma: „Nu una, ci două rupturi destul de periculoase”

Simona Halep +10   FOTO
Simona Halep

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iunie 2021 14:18 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 15:24

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) a oferit noi detalii despre accidentarea suferită în urmă cu trei săptămâni la Roma, cea care i-a provocat absenţa la Roland Garros.

Halep vorbește despre regretele de a nu fi prezentă la turneul său favorit, acolo unde s-a impus în 2018 și unde a disputat alte două finale (2014 și 2017).

„De obicei nu sunt în această perioadă acasă, dar din păcate anul acesta m-am accidentat. Este diferit față de anul trecut pentru că anul trecut nu se jucau turnee. Atunci a fost mai ușor de gestionat, dar acum sufăr puțin, toată lumea e la turnee, iar eu sunt acasă. 

Nu pot nici să mă antrenez pentru că accidentarea este încă la început. Va trebui să mai stau o perioadă fără tenis, fără alergare pentru că mușchiul încă nu s-a sudat. E greu, pentru că nu sunt obișnuită să stau în mijlocul sezonului acasă și să nu fac nimic”, a mărturisit Simona Halep. 

+6 FOTO

Simona Halep: „Am avut două rupturi la Roma”

Halep a mai făcut o dezvăluire alarmantă pentru fanii săi: accidentarea suferită la Roma a fost una extrem de complicată, ea suferind nu una, ci două rupturi musclare în zona gambei.

„Momentele de la Roma au fost într-adevăr grele pentru că din nimic mi s-a întâmplat această ruptură. Nu am anticipat-o absolut deloc. Mi s-a părut imposibilă că stand la retur se poate întâmpla o ruptură musculară. 

Chiar am avut două. Prima este mult mai profundă, a doua este la suprafață, dar amândouă sunt destul de periculoase. 

Am acceptat această accidentare și sunt destul de pozitivă pentru că știu că dacă ești pozitiv și ai încredere te poți vindeca mai repede și am început deja proesul vindecării", a explicat Simona Halep pentru Eurosport.

Simona Halep: 3 amintiri de la Roland Garros

De trei ori finalistă la Roland Garros, Simona Halep a desemnat trei meciuri care încă îi trezesc amintiri: finala din 2014 cu Sharapova, semifinala din 2018 cu Muguruza și, bineînțeles, triumful reușit în fața lui Sloane Stephens în finala din urmă cu trei ani.

„O să încep cu finala din 2014, chiar dacă am pierdut-o. A fost un meci extraordinar, fiind prima mea finală de Grand Slam, și cred că am gestionat foarte bine emoțiile. 

Apoi, meciul cu Muguruza din semifinala din 2018, dar și finala cu Sloane Stephens din 2018, pe care am câștigat-o”, a mai spus Halep, conform sursei citate.

VIDEO Visul unei zile de vară: Simona Halep, campioană la Roland Garros în 2018

Citește și alte știri din tenis:

Ashleigh Barty a abandonat de la Roland Garros! Stupoare la Paris: de ce s-a retras australianca

Sorana Cîrstea și Ana Bogdan pot face turneul vieții! Șansă uriașă pentru cele două românce la Roland Garros

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
parpalache
parpalache  •  04 Iunie 2021, 08:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează