SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2019

SIMONA HALEP - LESIA TSURENKO // Simona Halep, față-n față cu Mats Wilander și Barbara Schett după victoria de la Roland Garros: „Nu vreau să joc împotriva ta! Ai aceeași privire de anul trecut”

Simona Halep // FOTO: Reuters
Simona Halep // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 iunie 2019 14:52

Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat în optimi la Roland Garros și continuă cursa de apărare a trofeului din 2018. Românca a trecut azi de Lesia Tsurenko, locul 27 WTA, scor 6-2, 6-1.

  • În turul următor, Simona Halep va juca împotriva polonezei Iga Swiatek (18 ani, 104 WTA). Meciul e luni, la o oră ce urmează a fi stabilită de organizatori.

După meci, Simona Halep a fost invitată la emisiunea „Game, Schett și Mats”, de la Eurosport, unde a stat de vorbă cu Mats Wilander și  Barbara Schett.

Barbara Schett: „Pari mai relaxată acum pe teren”
Simona Halep: „Mă simt bine și sunt mai calmă. Nu sunt mai relaxată, dar îmi controlez mai bine emoțiile. Încerc să fiu mai calmă. Am tot ce am vrut, locul 1 și un turneu de Grand Slam, și vreau să mă bucur de fiecare meci”
Mats Wilander: „Ai lucrat cu Darren Cahill, acum lucrezi cu Daniel Dobre. Cum e cu el? Cât de diferit e de Darren?”
Simona Halep: „Sunt foarte diferiți ca persoană. Îl știu de mult timp, de la 10-11 ani. Am lucrat cu el și când eram cu Darren. Ne înțelegem, ne simțim bine. Și el are emoții la meciuri. Acum încerc să mă obișnuiesc cu noua echipă”
Barbara Schett: „Anul trecut ai câștigat aici. Cum s-a schimbat jocul tău? Cum te-ai schimbat ca persoană?”
Simona Halep: „M-am schimbat mult, mă bucur mai mult de viață. Văd viața altfel. Ies mai mult cu prietenii, fac lucruri diferite, mă distrez. Sunt mai relaxată
Barbara Schett: „Ce e diferit acum, când revii pe «Philippe Chatrier» din postura de campioană?”
Simona Halep: „Acum e o presiune mai mare, am așteptări mai mari. Dar mereu când am presiune, joc bine. Dacă am câștigat o dată, înseamnă că pot câștiga și a doua oară”
Barbara Schett:Nu vreau să joc împotriva ta. Ai aceeași privire ca anul trecut! Simți că poți câștiga iar?”
Simona Halep: „E dificil. Finala e departe. Acum doar mă gândesc la turul următor. Pentru moment, vreau să mă bucur de ziua de naștere a mamei male. La mulți ani, mamă! Mulțumesc că ești mereu cu mine”

Citește și:

CALCULE LIVE. Halep n-a scăpat de pericol! Cum poate ieși din Top 10 după mai bine de cinci ani + pe ce loc ajunge dacă își apără trofeul

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează