Comentarii (18)
betman99  •  26 Septembrie 2018, 10:27
Postat de pe 26 Septembrie 2018, 08:38

Pe mine mă îngrijorează că CTP vorbeşte mereu numai prostii ! Şi în sport, dar mai ales în politică. Fă un bine ţării, pe care zici că o iubeşti, şi TACI DIN GURĂ MĂI CTP !

Livache, tu esti bre?!

 •  26 Septembrie 2018, 08:38

Pe mine mă îngrijorează că CTP vorbeşte mereu numai prostii ! Şi în sport, dar mai ales în politică. Fă un bine ţării, pe care zici că o iubeşti, şi TACI DIN GURĂ MĂI CTP !

Ilascu Mircea  •  26 Septembrie 2018, 08:30

Cum le zici tu , "mare maestru" , se vede ca le stii pe toate .

Conache Pavel  •  26 Septembrie 2018, 06:14

Spuneti-mi daca ati mai vazut asa ceva : dupa primul set Simona avea 0% (ZERO LA SUTA) ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! puncte reusite cu primul serviciu, mai e ceva de comentat ?

Nelu Teleaga  •  26 Septembrie 2018, 01:06

eu cred ca raspunsul lu ct popescu se vrea diplomat. eu nu pot crede ca unul ca acest individ ca o ia rara cind critica ba pe unul ba pe altul nu vede ca mica noastra "vadana" nu mai poate. nu mai vrea. si ca sa iasa basma curata baga tare cu medicalul. ea este intotdeauna bine pregatita mai duce si "deshtul" la timpla sa arate ca a inceput sa gindeasca si se alege praful. sigur ca sint legate si anume cote de pariuri apoi numarul de bani etc... dar cind da de cineva decis sa joace o zguduie de malineanu. domnilor aceasta fatuca este penibila pe zi ce trece. se da fata mare cind nu mai este. orice petrecere orice in familie este ea si familia. toate sportivele au un boy friend. la virsta ei sa fie singura daa nu-l vede pe ascuns pe tziri sau titi ionescu sa ii mai "predea " niste scheme de joc si un cadou substantial este total anormal. hormoneii se joaca in ea de ceva timp. si-a facut damblaua sa ia un gran slem este pe locul intii si incearca sa mai tina asa locul intii. minte cind spune ca nu o intereseaza. eu zic ca nu mai prinde anul si se va retrage. are bani multi si vrea fata distractii libertate . nimic anormal. pina atunci o mai zguduie cu o intindere ba cu piciorul acum cu spatele (poate o fi dela papusoi pe cind...) asa ca nea ct las-o ca este moartea in cotet de mult. tu vorbeste de adrenanlina cind fatuca nici nu s-a dat jos inca din pat. este inca in concediu si asteapta raspunsul tatucei daca i-a gasit pe cine trebuie c

xclx  •  26 Septembrie 2018, 00:35
Postat de Mihai Bordei pe 25 Septembrie 2018, 22:33

Nu este profesionistă,joaca doar pt bani,i încă nu este matură,cand va fii,atunci își va găsi perechea,ii doresc tot binele din lume

Cand o sa ajungi si tu la 18 ani, peste vreo 5, o sa intelegi ce inseamna munca si de ce o faci....

Cornel Perju  •  25 Septembrie 2018, 23:50
Postat de Ion Breana pe 25 Septembrie 2018, 20:26

Daca nu ești sută la sută mai bine nu joci decât să fi umilită.Nu ambiție,determinare,mai multă lehamite, rușinos.

Simona trebuia sa se prezinta la acest turneu pentru a putea primi prima acordata de WTA. Daca termina anul pe prima pozitie va primi o prima de 1 million asa ca se merita 'umilinta' despre care spui tu. Simona a fost insa foarte aproape sa castige setul 2 chiar si cu spatele accidentat si cu 38% prima serva. Deci nu e vorba de umilinta.

gazistu  •  25 Septembrie 2018, 23:43

Nu ne mai intereseaza tenisul, si mai ales "tocatoarea de nervi" a romanilor, Halep...de cand a pierdut, pe merit, cele 3 finale, am sters tot si dat dislike la tot unde apare Simona, m-a facut sa urasc tot ceea ce inseamna "Halep"...iti scoate ficatii aceasta medicra jucatoare de tenis, umflata de puncte, nu de rezultate..locul 1 mondial , ca puncte nu ca valoare, constanta..,..punct!! Simona Halep = daca suferi cu inima, mai bine o ignori...ca enerveaza 22 mil de romani!!!

Cornel Perju  •  25 Septembrie 2018, 23:42
Postat de Mihai Bordei pe 25 Septembrie 2018, 22:33

Nu este profesionistă,joaca doar pt bani,i încă nu este matură,cand va fii,atunci își va găsi perechea,ii doresc tot binele din lume

Cand Cahil a anuntat ca nu va veni la acest turneu, mi-a fost foarte clar nici Simona nu se va rupe in figuri. Ceea ce nu inteleg multi 'comentatori' este faptul ca jucatorii isi stabilesc un anumit program al turneelor si uneori renunta la unele turnee mai mici pentru a se pregati pentru cele mari. Apoi jucatorii mari evita sa joace unul impotriva celuilalt la turneele mici dinaintea celor mari. O infrangere inaintea unui turneu mare poate sa conteze foarte mult din punct de vedere psihic. Djokovic a pierdut la Rogers Cup destul de repete, Nadal s-a retras de la Cincinati, Federer a jucat la Cincinati. In contextul in care Pliskova, Muguruza si Kerber vor trage tare la turneul asta pentru a se califica la TC nu avea rost ca Simona sa se bata cu ele acuma. Simona trebuie sa joace bine la Beijin unde are de aparat 600pct.

Mihai Bordei  •  25 Septembrie 2018, 22:33

Nu este profesionistă,joaca doar pt bani,i încă nu este matură,cand va fii,atunci își va găsi perechea,ii doresc tot binele din lume

  • 1
  • 2
Comentează