SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Simona Halep va evolua și la dublu la Australian Open: „Un privilegiu să joc alături de idolul meu”

Simona Halep a făcut pereche în trecut și cu Raluca Olaru / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Simona Halep a făcut pereche în trecut și cu Raluca Olaru / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 decembrie 2021 17:28 / Actualizat vineri, 24 decembrie 2021 17:28

Simona Halep (30 de ani, 20 WTA) va evolua și în proba de dublu de la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem din 2022, programat să înceapă pe 17 ianuarie.

Finalista de la Australian Open 2018 va face pereche cu o figură cunoscută, compatrioata Gabriela Ruse (24 de ani, 86 WTA

„Ne-au dat vameșii jos în Ungaria, ne lăsau prin locuri unde nu cunoșteam pe nimeni” » Victor Hănescu, totul despre cele mai dificile momente din carieră
ATP
„Ne-au dat vameșii jos în Ungaria, ne lăsau prin locuri unde nu cunoșteam pe nimeni” » Victor Hănescu, totul despre cele mai dificile momente din carieră

Gabriela Ruse face pereche cu Simona Halep la Australian Open: „Un privilegiu să joc dublu alături de idolul meu”

Anul acesta, la US Open, Gabriela Ruse a ajuns, alături de Monica Niculescu, până în sferturile competiției. Acum, speră la un rezultat la fel de bun alături de Simona Halep, cea care a mai evoluat și în anii trecuți în proba de dublu de la Melbourne.

Va fi pentru a șasea oară când Simona Halep se înscrie în proba de dublu de la Antipozi. În 2011, 2012, 2013, 2014 și 2021 ea nu a reușit să treacă de primul tur.

Un privilegiu să joc dublu alături de idolul meu”, a scrie Gabriela Ruse pe contul său de Twitter. 

Simona Halep a încheiat anul fără să ia vreun titlu

Româncele s-au regăsit și în 2021 între învingătoarele din circuitul WTA, cu diferența că Simona Halep nu este printre ele.

Pentru prima oară din 2013 încoace, dubla campioană de Mare Șlem a rămas fără un trofeu de câștigătoare în acest an, bifând însă o finală, cea de la Transylvania Open, două semifinale – Stuttgart, Linz –, și trei sferturi de finală – Australian Open, Gippsland Trophy Melbourne, Moscova.

Accidentările și-au lăsat o amprentă grea peste sezon în cazul Simonei, mai ales acea ruptură musculară severă la gamba stângă suferită la Roma. Din cauza ei a ratat Roland Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice, însă și alte probleme medicale au făcut ca anul de față să fie fărâmițat, fără continuitate.

Citește și alte știri din tenis: 

S-au strâns cei 30.000 € pentru ca fostul antrenor al Simonei Halep să fie operat de cancer » Cine a donat jumătate din sumă

Barty și Djokovic, lideri și în clasamentul premiilor! Cum arată ierarhia româncelor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează