SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP E CAMPIOANĂ LA WIMBLEDON // Simona Halep, despre lacrimile lui Daniel Dobre: „Asta mi-a spus după meci!”

FOTO: Raed Krishan +11   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat sambata, 13 iulie 2019 20:26

Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA) e campioană la Wimbledon! A trecut în finală de Serena Williams (37 de ani, 10 WTA), scor 6-2, 6-2.

  • CORESPONDENȚĂ GSP: Luminița Paul, specialistul Gazetei in tenis, și fotoreporterul Raed Krishan sunt acum la Londra, de unde transmit pentru cititorii GSP toate detaliile despre finala Halep - Serena.

Daniel Dobre a plâns după fiecare meci. Am o echipă foarte bună, am oameni foarte buni în jurul meu. Vreau să le mulțumesc. El e o persoană foarte emoțională, îmi place asta la el. Am vorbit puțin după meci și mi-a spus că e incredibil cum am reușit să câștig acest meci.

Sigur, Darren e și el parte din această reușită. A venit la meci, inima lui e cu noi. M-a făcut să mă simt mai puternică și să cred că am o șansă să câștig”, a mărturisit Simona în conferința de presă de la final.

„Am decis în această dimineață cum voi juca. Știam exact ce am de făcut pentru a-i pune probleme. Nu am vrut să o las pe ea să conducă jocul, când are timp evoluează incredibil. Am jucat de multe ori împotriva ei, știam cum vine mingea, ce nu-i place.

Mama nu a putut să-mi spună nimic pentru că plângea. Am îmbrățișat-o și am pupat-o. Știu că e o persoană emotivă și i-am spus că vom vorbi mai târziu” Simona Halep

Vezi și: 

Alexandra Dulgheru, despre Daniel Dobre, „eroul” ignorat: „E cam subestimat în acest moment”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close