SPORTURI  »  TENIS  »  WTA WUHAN

SIMONA HALEP - ELENA RYBAKINA // Anunțul făcut de Simona Halep » Ce decizie a luat după accidentarea la spate

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 19:12

Simona Halep (6 WTA / 27 de ani) s-a accidentat în primul set al meciului cu Elena Rybakina din „optimile” de la Wuhan și a abandonat. Românca a anunțat pe contul său de Facebook că va pleca spre Beijing, unde speră să poată juca. 

„Nu e niciodată plăcut să te retragi dintr-un meci. Din păcate, am avut spasme la spate și era prea dureros să pot continua. Voi merge mâine la Beijing, voi face tratament și rămân pozitivă că mă pot recupera rapid”, a fost mesajul Simonei Halep de pe Facebook. 

Simona a acuzat o problemă la spate și a abandonat la scorul de 4-5. Românca va încasa un cec în valoare de 29.695 de dolari și 105 puncte în clasamentul WTA. Halep va urca pe locul 5 începând de săptămâna viitoare, dacă Petra Kvitova nu câștigă turneul de la Wuhan.

Accidentarea vine chiar în săptămâna în care Halep va împlini 28 de ani (vineri, 27 septembrie). Rămâne de văzut în ce măsură problemele apărute azi vor afecta programul Simonei din acest final de an. 

Citește și:

SIMONA HALEP - ELENA RYBAKINA // Prima reacție a româncei după abandonul de la Wuhan: „Pare o durere diferită, nu știu dacă e recidivă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
267890
267890  •  26 Septembrie 2019, 21:13

Ce meciuri frumoase am vazut azi in sferturi! Oare fanaticii Halep s-au uitat? N-ar fi rau sa vada si ei ce inseamna tenis, sa vada ca tenis nu inseamna alergare furibunda si urlete de groaza.

amygos_sm
amygos_sm  •  26 Septembrie 2019, 15:04
Postat de Lica Dumitriu pe 26 Septembrie 2019, 14:35

Mincinoasa de halepa stia ca nu va castiga , si sa prefacut ca o doare iarasi ***

sa nu-mi spui ca te-ai trezit la ora 6 sa vezi meciul si cunosti filmul evenimentelor ? :)

amygos_sm
amygos_sm  •  26 Septembrie 2019, 15:02
Postat de ray51 pe 26 Septembrie 2019, 08:20

Stiti ce nu-mi place? De cate ori Simona abandoneaza intr-un meci, o face cand scorul nu merge in favoarea ei. Nu mi se pare fair play.

bre, a cerut interventia fizioterapeutului la scorul de 4-4...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează