SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA 6-1, 6-3 // Halep a dat-o pe spate pe Barbara Schett, specialistul Eurosport: „Un meci nemaipomenit, a jucat excepțional!”

Simona Halep, alături de Barabra Schett, la Wimbledon
Simona Halep, alături de Barabra Schett, la Wimbledon

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iulie 2019 17:13

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) e în finală la Wimbledon după o victorie de senzație reușită în fața Elinei Svitolina(24 de ani, 8 WTA), scor 6-1, 6-3. 

Imediat după meci, Barbara Schett, specialistul Eurosport în tenis, a analizat alături de Mats Wilander partida Halep- Svitolina. Fosta jucătoare austriacă s-a declarat impresionată de partida reușită de jucătoarea noastră. 

„Un meci nemaipomenit făcut de Simona Halep. La început, am crezut că va fi o bătălie lungă, dar Simona a fost relaxată şi a jucat excepţional. Forehand-ul i-a intrat foarte bine, a jucat foarte agresiv”, a spus Barbara Schett. 

Vezi și: SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA 6-1, 6-3 // Mats Wilander, cucerit definitiv: „Este o zi mare pentru România!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
nightought
nightought  •  12 Iulie 2019, 09:00

Bazinga ? Mikidiki ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează