SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA

TURNEUL CAMPIOANELOR // UPDATE Calcule actualizate pentru calificarea în semifinale: Simona Halep, meci de totul sau nimic contra Karolinei Pliskova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019 14:50

Simona Halep (28 de ani, 5 WTA) a pierdut în două seturi meciul cu Elina Svitolina (25 de ani, 8 WTA), scor 5-7, 3-6, și are nevoie de victorie în ultima rundă pentru a se califica.

  • Simona Halep va juca vineri contra cehoaicei Karolina Pliskova (27 de ani, 2 WTA), organizatorii urmând să anunțe ora de start

După două meciuri jucate în Grupa Mov, Simona Halep are o victorie, cu Bianca Andreescu, și o înfrângere, cu Elina Svitolina, iar calificarea se va decide vineri.

Meci decisiv cu Pliskova

Karolina Pliskova a profitat de abandonul Biancăi Andreescu (Detalii AICI) și a ajuns la egalitate cu Halep. Astfel, cehoaica și Simona vor juca vineri cu calificarea pe masă, învingătoarea urmând a merge alături de Elina Svitolina în semifinale.După abandonul Biancăi, Elina Svitolina este sigură de calificarea de pe locul 1.

Halep și Pliskova s-au duelat de 10 ori, Simona având 7 victorii. În acest an, Simona s-a impus la Fed Cup, 6-4, 5-7, 6-4, iar cehoaica a câștigat la Miami, 7-5, 6-1.  

CLASAMENT GRUPA MOV

JucătoareMeciuriSeturiPuncte
1. Elina Svitolina24-02
2. Karolina Pliskova22-21
3.  Simona Halep22-31
4. Bianca Andreescu21-40

Criterii de departajare 

1. Numărul de victorii 
2. Numărul de meciuri jucate 
3. Duelul direct dacă două jucătoare sunt la egalitate 
4. Dacă trei jucătoare sunt la egalitate, departajarea se va face în funcție de numărul de seturi sau de game-uri câștigate și pierdute  

Vezi și:

Halep pierde în două seturi cu Svitolina! Simona își joacă vineri calificarea în semifinale, cu Pliskova

CTP, analiză fermă după înfrângerea lui Halep: „N-am sperat în niciun moment. Dacă nu se califică Simona, măcar s-o facă Bianca!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  31 Octombrie 2019, 09:13
Postat de catalynn pe 31 Octombrie 2019, 00:03

As fi surprins sa piarda! Pliskova e praf (norocul ei ca s-a accidentat Bianca ca altfel o umilea!), Simona in 2 seturi! :-)))

Numai ca ultimele meciuri - adica alea 3-au fost pierdute de Simona!Darla acest turneu, nimic nu e "stabilit"!Simona castigase ultimele meciuri cu Svitolina,dar ieri a pierdut-cu toate ca ruska nu prea punea in teren primul serviciu!Tenis feminin!

valyomanyd
valyomanyd  •  31 Octombrie 2019, 09:11
Postat de bazinga pe 30 Octombrie 2019, 18:19

Bate Halep si merge in semifinale,la bulanul pe care il are!Cu Pliskova s-au vazut din plin limitele tehnico tactice ale campioanei noastre!Dupa Wimbledon a tinut-o numai in chefuri si amoruri.....s-a vazut din plin!Fizic e aproape praf si a cam ruginit,bine i-a zis-o Cahill!Nu se poate intr-un an intreg sa castigi doar un turneu.....ce-i drept,cel mai tare.....dar,doar 1 turneu?Ridicol....

Aha, daca bate are bulan..:))))Dupa fiecare meci pierdut apar "specialistii", adica frustratii..Cand nu avea in palmares nici un turneu de GS, de ce nu are, acum are doua, da, dar de ce nu castiga si alte turnee.?.Apropo, stii cate turnee a castigat in 2019 Svitolina ?

10218403865582511
Calin Scutareanu  •  31 Octombrie 2019, 02:04

Ma tem ca va pierde Simona! E clar ca NU se poate concentra, ii este frica de victorie, vrea să învingă, dar psihicul o face sa se mulțumească cu putin! Dar poate sa fie pe o perioadă lungă concentrată la maxim...păcat, de altfel " pute" de talent! Are nevoie de un psiholog f. bun și atunci va câștiga tot ce vrea!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close