SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA

SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA, TURNEUL CAMPIOANELOR // VIDEO Trei lovituri alei Simonei la care Svitolina nu a avut nicio reacție!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019 13:41

Simona Halep (28 de ani, 5 WTA) și Elina Svitolina (25 de ani, 8 WTA) au oferit un prim set extrem de spectaculos în meciul din Grupa Mov al Turneului Campioanelor. Ucraineanca a câștigat cu 7-5 setul inaugural, impunându-se apoi cu 6-3 în manșa secundă. 

După un început ezitant, Simona și-a ridicat nivelul jocului și a fost tot mai agresivă. Mai mult, Halep a stat mai bine în teren și astfel a reușit lovituri precise și spectaculoase. 

La 3-1 pentru Svitolina, Halep a reușit break-ul grație unui forehand în lung de linie, la care Svitolina nu a ajuns. 

La 4-3 pentru Elina, Simona a salvat excelent o minge de break, trimițând o lovitură de dreapta în diagonală. 

Simona a mai avut o execuție perfectă și la 5-4 pentru Svitolina. Românca avea 30-15 și și-a mărit avantajul după un backhand în diagonală, care a căzut direct pe linie. 

Vezi AICI toate detaliile de la meciul Simona Halep - Elina Svitolina

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1945470302151331
Gigli Papastratos  •  30 Octombrie 2019, 15:53

Simona e buna, pacat ca n-o ajuta capul. A fost de-o nervozitate excesiva si inexplicabila. Ma face sa cred ca a venit cu nervozitatea de-afara, pentru ca a fi nervoasa si cind iti iese jocul e o atitudine iesita din limitele normalului. In meciul asta a invins stapinirea de sine, altfel spus, Simona s-a batut singura. Daca nu-si rezolva problemele personale va privi semifinalele din tribuna. Pliskova e de batut, dar numai cu o atitudine corecta, fara excese paranoice.

1578362032478810
Tihamér Takó  •  30 Octombrie 2019, 14:55

Trei lovituri ale lui Halep si doua seturi ale Svitolinei!

caoradea
caoradea  •  30 Octombrie 2019, 14:16

Si tot Svitolina conduce....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează