SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA

SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA // VIDEO Darren Cahill, chemat pe teren în primul set » Ce sfaturi i-a dat elevei sale + cum a reacționat Halep

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019 13:27

Darren Cahill și-a făcut apariția pe teren pentru on-court coaching în meciul Simonei Halep (28 de ani, 5 WTA) cu Elina Svitolina (25 de ani, 8 WTA). Ucraineanca s-a impus în primul set, 7-5, impunându-se apoi în cea de-a doua manșă, 6-3.

La scorul de 3-4, Halep i-a solicitat prezența. Cu mult calm, australianul i-a transmis câteva idei:

„În ultimul game, ai mers foarte mult puțin cam mult pe backhand-ul ei. Ar trebui să o forțezi să lovească și cu forehand-ul prin unele mingi cu spin. Mergi pe forehand-ul ei, construiește punctul și atacă.  

Ai făcut o treabă bună să revii în acest set. Servești bine, lovești bine, te miști bine, faci totul bine. Vreau să joci, da? Nu poți s-o bați dacă încerci să lovești prin ea, trebuie să încerci să deschizi terenul mai mult”, au fost sfaturile venite de la antrenorul său.

Halep nu a scos niciun cuvânt, dar a ascultat cu multă atenție indicațiile lui Cahill.

Darren Cahill și Simona Halep au anunțat în septembrie că vor relua colaborarea oficial începând cu startul sezonului 2020. 

Momentul mult așteptat s-a petrecut însă mai devreme decât era preconizat: australianul o însoțește pe Simona la Turneul Campioanelor de la Shenzhen, acesta făcându-și din plin simțită prezența încă din primul meci, câștigat în fața canadiencei Bianca Andreescu, 19 ani, 4 WTA, scor 3-6, 7-6, 6-3 (Detalii, AICI).

Vezi AICI toate detaliile de la meciul Simona Halep - Elina Svitolina

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
sakamoto
sakamoto  •  30 Octombrie 2019, 16:24

Din pacate Simona s-a prezentat la toate participarile la turneele de tenis, din acest an-mai putin la Wimbledon- cu o pregatire jalnica. Regres total! Pregatire fizica sub orice critica, serviciul moale si imprecis, returul pe mijlocul terenul, greseli nefortate cu duiumul, nervozitate extrema, mereu si mereu vinovate au fost numai...accidentarile. Eliminata din primul tur, sau in cel mai bun caz, in cel de-al doilea tur. Spulberata de fetisoare de 19, 20, 21 de ani. Ce sa intimpla cu tine Simona? Uzura? Saturatie? Neputinta? Dragoste mistuitoare? Daca nu mai poti, daca nu-ti mai plece tenisul, sau daca ai impresia ca cere prea mult de la tine, LASA-L in saracie de tenis, da-l in buba! Exista viata si dupa tenis. Lasa-l pe Darren, nu-l mai umili cu indolenta ta, pina la urma te va parasi definitiv. Poti face 7-8 copchii ca-i o mare fericire sa-i faci si sa te joci cu dinsii. Machedonul tau ales, ala brunet, voinic si prolific te va ajuta substantial.Ciao!

robby73
robby73  •  30 Octombrie 2019, 15:25

E prea complicat pentru Simona. Nu înțelege ce vrea Cahill.

1578362032478810
Tihamér Takó  •  30 Octombrie 2019, 14:52

Nici Cahill nu poate face minuni:Svitolina joaca mai bine,sta atat fizic cat si mental peste Halep!Halep este ocolit de norocul avut cu canadianca Andreescu.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează