SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Ce spune Simona Halep despre situația în care se află Emma Răducanu după eliminarea de la Indian Wells: „Trebuie să fii atent”

Emma Răducanu // FOTO: Imago
Emma Răducanu // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 octombrie 2021 12:47 / Actualizat duminica, 10 octombrie 2021 15:26

Simona Halep se pregătește de turul III de la Indian Wells și a vorbit despre Emma Răducanu, eliminată în mod surprinzător în turul II al turneului american.

La primul meci după succesul de la US Open, Emma Răducanu a fost învinsă de Sasnovich, scor 2-6, 4-6, deși era favorită la victorie. Aflată și ea la Indian Wells, Simona Halep a fost întrebată despre ce crede că se întâmplă cu Emma.

Simona Halep, întrebată despre situația Emmei Răducanu: „Trebuie să fii atent după un asemenea succes”

„Îmi e greu să fac o analiză. Mie mi-a luat mai mult timp să câștig primul Grand Slam. Câștigasem alte turnee înainte, dar nu se compară cu un Grand Slam. Nu îmi pot da prea mult cu părerea.

Din experiența mea, trebuie să fii foarte atent după un succes atât de mare. Când ești tânăr nu ai experiența de a câștiga titluri mari. Iar în cazul Emmei este chiar primul trofeu din carieră.”, a spus Halep, potrivit welovetennis.fr.

Cred că Aliaksandra a făcut un meci foarte bun. A fost mai bună decât mine și merita să câștige. A trebuit să mă obișnuiesc să joc în aceste condiții. A fost prima dată când am jucat la Indian Wells. Să joci noaptea este diferit. Nu am avut multă experiență cu meciurile jucate noaptea.

Sunt încă nouă în circuit. Experiența vine jucând în fiecare săptămână și trecând prin diferite situații. Sunt oarecum bucuroasă că s-a întâmplat asta acum, pentru că pot să învăț, pot s-o iau ca pe o lecție. Voi avea mai multă experiență.

Dezamăgire va fi după fiecare înfrângere. Dar o dată ești sus, iar altă dată ești jos. Nu am pus multă presiune pe mine pentru că încă nu am experiență 
– Emma Răducanu, după eliminarea de la Indian Wells

VIDEO Ce a spus Simona Halep după victoria din turul II de la Indian Wells

Citește și:

Paradox incredibil în cazul Emmei Răducanu » Încă NU a câștigat vreun meci în turneele WTA standard

Paradox incredibil în cazul Emmei Răducanu » Încă NU a câștigat vreun meci în turneele WTA standard

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
267890
267890  •  11 Octombrie 2021, 07:26

Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia.

csa.regal.2017
csa.regal.2017  •  10 Octombrie 2021, 17:24
Postat de c23665 pe 10 Octombrie 2021, 16:23

O fată talentată, de 18 ani a pierdut un meci de tenis. Care e problema?! Și va mai pierd meciuri. Asta e motiv pentru a analiza zile în șir un rezultat normal?!?

Este o chinezoaica norocoasa dar nu in primele 20 Mondial la vârsta ei ca talent. Încă nu are 2 victorii cu fete din top 10 Mondial. Dar ce sa stii tu? Doar ești SocolaRepublic

c23665
c23665  •  10 Octombrie 2021, 16:23

O fată talentată, de 18 ani a pierdut un meci de tenis. Care e problema?! Și va mai pierd meciuri. Asta e motiv pentru a analiza zile în șir un rezultat normal?!?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează