SPORTURI  »  TENIS  »  BEIJING

Simona Halep este făcută praf după ce a abandonat la Beijing: "Dacă toţi sportivii ar face la fel, circuitul mondial ar dispărea"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 05 octombrie 2014 11:40

Reacţiile retragerii Simonei Halep de la turneul China Open nu s-au oprit. Carole Bouchard, jurnalistă la L'Equipe, o critică dur pe româncă după decizia pe care aceasta a luat-o de nu se mai prezenta la meciul din "sferturi" cu Ana Ivanovici.
"Atunci cînd eşti accidentată renunţi în timpul meciului. Nu ai cum să-ţi baţi joc de turneu şi de oamenii care au cumpărat bilete. Nu poţi lăsa o adversară să se califice fără să joace. Ştia din timpul meciului cu Petkovici că nu va juca în următoarea partidă, putea să se retragă de atunci şi să-şi lase adversara să joace în "sferturi".

Sînt oameni care au plătit bani să vadă un sfert de finală şi acesta nu a mai avut loc. Aceşti oameni aveau aşteptări, de aceea nu poţi renunţa cînd ai chef. Dacă toţi sportivii de top ar face la fel, atunci circuitul mondial ar dispărea. Trebuie să existe responsabilitate", a scris Bouchard.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (141)
ataraxia
ataraxia  •  07 Octombrie 2014, 22:37

bah, da ce ziceti de cat de proasta e begu? a? am vazut la linz cu brengle primul set. ODIOS!

domnelu
domnelu  •  06 Octombrie 2014, 22:56

Bouchard de la L'equipe este o hater-ita renumita. Asta e meseria ei acolo. Nici Serena nu a scapat. Se baga si pe Tweeter cu comentarii rautaciose. Toate publicatiile au hateri. Prezentul articol este de asemenea o dovada, GSP nu se dezminte. Hai sa nu o bagam in seama, sa crape de necaz!

bogol
bogol  •  06 Octombrie 2014, 22:09

://www.tennisexplorer.com/player/halep/ Intre 2009-2012 3 accidentari. Intre 2013-2014 7 accidentari. Sper ca sa gaseasca o metoda de a reduce aceste necazuri. E de inteles, inainte de 2013 nu juca atat de multe meciuri/an, si nivelul jucatoarelor pe care le intalnea era mult mai jos. Acum e cu totul altceva, e normal ca uzura sa isi faca simtita prezenta. Dar la un moment dat sper ca organismul ei sa se adapteze. Probabil niste metode noi de fizio si pregatire fizica sunt necesare? Habar nu am, aici chiar dau ca batul in balta.

Vezi toate comentariile (141)
Comentează