SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Simona Halep explică înfrângerea cu Serena Williams: „Asta nu m-a ajutat” » Cum a surprins-o americanca

Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages +33   FOTO
Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2021 12:45 / Actualizat marti, 16 februarie 2021 13:22

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a fost eliminată de americanca Serena Williams (39 de ani, 11 WTA), scor 3-6, 3-6, în sferturile de finală de la Australian Open 2021.

Jucătoarea noastră a vorbit la conferința de presă despre disputa cu Serena Williams, în care a fost dominată clar, și a dezvăluit că serviciul a fost cheia meciului.

„Da, a fost un meci greu. A jucat foarte bine și a meritat cu siguranță să câștige. Simt că serviciul nu m-a ajutat așa mult și de aceea nu am putut să măresc avantajul în setul doi.

Nu am fost departe de ea în acest meci, dar ea a fost mai puternică în momentele cheie. Am avut 3-1 în setul doi, dar serviciul nu m-a ajutat așa mult. Serena a fost foarte puternică la retur, iar acele schimburi lungi au fost importante. Am făcut un joc bun azi, nu sunt dezamăgită de mine. Accept că m-a învins, dar puteam să fiu mai puternică la serviciul. 

+29 FOTO

Nu a servit așa puternic cum face, dar a servit variat. De aceea am tot schimbat poziția la retur. Am simțit că tot schimbă serviciul. Simt că am jucat bine, dar serviciul a fost cheia”, a declarat Simona Halep la conferința de presă.

Simona Halep: „Serena Wiliams se mișcă mai bine”

„Serena se mișcă mai bine și lovește puternic. Simt că este într-o formă bună, are un joc foarte bun. Am simțit că se mișcă foarte bine.  A alergat mult și a fost mereu lângă minge. 

Loviturile ei sunt foarte puternice, deci trebuie să fii puternică pe picioare și să o miști, să deschizi terenul. Faptul că se mișcă mai bine este un lucru bun pentru ea. Îi este mai ușor să lovească mingea și mai greu pentru adversare să închidă punctul”, a adăugat Halep.

Citește mai multe știri de la Australian Open: 

Ce urmează pentru Simona Halep după Australian Open » Când va participa la următorul turneu

Ce urmează pentru Simona Halep după Australian Open » Când va participa la următorul turneu

Cristian Tudor Popescu explică greșeala Simonei Halep contra Serenei Williams: „Aproape că aș fi vrut să piardă mai rău, dar măcar să facă asta”

FOTO Simona Halep a fost eliminată de la Australian Open! Serena Williams, prea puternică pentru româncă

Serena Williams, primele cuvinte după ce a eliminat-o pe Simona Halep de la Australian Open: „Știam că trebuie să fac cel mai bun meci din turneu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
merace
merace  •  17 Februarie 2021, 02:05

Simona, tot înainte! Eu tot te iubesc pentru tot ce faci în tenis! Niciun gangster din fotbal nu a dus România pe așa culmi, ca tine! Hai România!

ceaiuri
ceaiuri  •  16 Februarie 2021, 17:18

iar peste o saptamana o sa ne explice de ce a ales un nou ...antrenor

112651963934596
Neagu Mihai  •  16 Februarie 2021, 17:08

Mai bine o batea poloneza de 19 ani ,pe ea n ar fi invins o Serena niciodata . Felul cum a pierdut in fata unei femei de 40 de ani e semnalul ca in acest an Simona se va retrage .*** nu mai vrea s-o lase sa joace.El nu mai vrea sa se plimbe prin lume ,vrea sa aiba timp sa i toace linistit cele 40 de milioane de euroi...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează