SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep face o schimbare MAJORĂ pentru 2020 » Decizie surprinzătoare: „Am în minte să fac asta la toate turneele”

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 septembrie 2019 12:06

Simona Halep (28 de ani, 6 WTA) a dezvăluit că are în plan să evolueze în probele de dublu-mixt la toate turneele de Mare Șlem din 2020 cu scopul de a se perfecționa în proba mixtă.   

  • În turul II de la Beijing, Halep va evolua în turul împotriva rusoaicei Ekaterina Alexandrova (24 de ani, 39 WTA), care a învins-o pe americanca Bernarda Pera (24 de ani, 81 WTA), scor 5-7, 6-3, 6-4. Partida va avea loc luni, în jurul orei 10:30.

Jucătoarea noastră a anunțat că intenționează să reprezinte România în toate cele trei probe: simplu, dublu și dublu-mixt: „Am în minte să joc la Olimpiadă inclusiv la dublu-mixt. De asta am decis ca la anul să evoluez în toate turneele de Mare Șlem în această probă. Încă nu m-am decis asupra celui cu care voi face pereche.  

Mă înscrisesem și la US Open în acest an, dar am luat decizia să mă retrag. Așa că voi face asta la Australian Open, Roland Garros și Wimbledon”, a declarat Simona Halep, în cadrul unei conferințe de presă premergătoare turneului de la Beijing, unde azi s-a calificat în turul II.  

Turneul Olimpic de tenis va avea loc în 2020, în perioada 25 iulie - 2 august.  

Simona Halep ar fi trebuit să participe alături de Horia Tecău în proba de dublu mixt din acest an de la US Open, însă a abandonat înainte de meciul inaugural, preferând să revină în România după înfrângerea de la simplu cu Taylor Townsend.  

Vezi și: 

SIMONA HALEP - REBECCA PETERSON // Halep a izbucnit spre propria lojă: „Se zice un «haide» când sunt la conducere!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
139267110657360
Doru Mircea  •  30 Septembrie 2019, 10:54

Daca nimeni nu stie care este starea ei fizica si psihica decat ea insasi eu zic ca nare rost sa mai comentam ca doar nu suntem in locul ei pe teren .in definitiv joaca unde vrea si cu cine vrea ea fara sa ceara parerea tuturor nestiutorilor in ale tenisului.Este totusi o bucurie sa o vezi jucand .Succes Simona .

viomarmi22
viomarmi22  •  29 Septembrie 2019, 23:20

Ca să joci și la dublu, trebuie să ai un fizic capabil să reziste la eforturi fizice extreme, gen Sabalenka ceea ce nu-i cazul la Simona Halep care are un fizic destul de firav și va intra în meciurile de simplu obosită, chiar cu probleme musculare ! Ea și așa mai joacă la cacealma cu accidentările, că nu știm noi de pe margine care sunt reale și care sunt inventate, doar ea știe, iar dacă va va participa și la dublu, atunci își creează un alibi perfect în cazul oricărei înfrângeri !

347655969058390
Ion Popescu  •  29 Septembrie 2019, 22:25

#Cine alearga dupa 2 iepuri nu prinde nici unul#. Dar dupa trei ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează