SPORTURI  »  TENIS  »  DIVERSE

Simona Halep, farsă pentru Ion Țiriac, după un pariu pierdut: „Nu e mai mult de 100 de dolari. O aștept la colț!”

Simona Halep și Ion Țiriac au o relație foarte apropiată
Simona Halep și Ion Țiriac au o relație foarte apropiată

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 martie 2020 10:27

Ion Țiriac (80 de ani), președintele Federației Române de Tenis, a dezvăluit ce cadou a primit din partea Simonei Halep (28 de ani, 2 WTA), după ce sportiva noastră a pierdut un pariu cu omul de afaceri.

Simona Halep a pierdut pariul cu Ion Țiriac și ar fi trebuit să îi dea o mașină pe care miliardarul să nu o aibă în colecție. Ce a ales? Un Trabant. 

Ion Țiriac: „O aștept la colț!”

„Are și semnatura pe ea. A pierdut un pariu cu mine. S-a hotărât să-mi dea o mașină pe care n-o aveam. În loc să nimerească vreun Ferrari, un Maserati sau vreun Rolls Royce... Nu a costat mai mult de 100 de dolari. Dar o aștept eu pe ea la colț și până la urmă mă păcălește cu una mai de calitate", a spus Țiriac, pentru Promotor.

Simona Halep, farsă pentru Ion Țiriac, după un pariu pierdut: „Nu e mai mult de 100 de dolari. O aștept la colț!”

Sursă foto: Promotor

Citește și alte știri din tenis:

Lovituri cărora le ducem dorul » New York Times evidențiază reverul Simonei Halep: „E cel mai bun”

EXCLUSIV Confesiunile Mihaelei Buzărnescu, după ce coronavirusul i-a stopat revenirea: „Începusem să joc cu mâna dreaptă”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
1499454267019252
Mihai Pascu  •  29 Martie 2020, 14:27

Cand Romania este atat de rau afectata de coronavirusul ingrozitor,tu Simona Halep donezi 20.000 de euro pentru ajutorarea conationalilor tai! douazeci de mii de euro Simona!!!! in timp ce alti sportivi milionari,rationali,doneaza milioane E. La Ion Tiriac nu ne putem astepta la mai mult! Are gena politicianului si afaceristului trufas,lacom si nemuritor....Acesta desi a facut in Romania treisferturi din banii care-i are,nu-i permite constiinta sa faca o bucata de autostrada,Comarnic-Brasov sau o investitie majora pentru tara sa natala.Pacat....

ovialex23
ovialex23  •  29 Martie 2020, 12:47
Postat de Stanila Ion pe 28 Martie 2020, 21:40

De unde stii? Trebuiau sa te informeze pe tine personal? Asta-i obiceiul escrocului de Becali, sa bata toba...

Fratele meu albinos, nu-ti pune meschinaria personala deasupra interesului national. Nu mi-e drag Becali si nici Olaroiu sau altii, dar oamenii asta au FACUT CEVA! Mult, putin, dar au facut ceva pentru conationalii nostrii aflati in suferinta. Si pentru linistea ta personala, s-a spus si la tv cum tot asa s-a scris si pe net de donatiile unora. Asa ca, mai controleaza-te.

1138721019473724
Florian Grozea  •  29 Martie 2020, 11:24

*** (sportiv legitimat la Dinamo )asta a venit cu câteva zeci de milioane in 1990 si acum acest calic are peste un miliard,cel putin asa se spune. Si avarul asta *** ca nu i-a luat Simona o mașina de lux,dacă pariul a fost facut pe o masina ei bine a primit mașina. Sa se îndure cineva sa ii dea o masca si mănuși,poate si un dezinfectant sa nu se infecteze SĂRACUL.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close