SPORTURI  »  TENIS  »  INTERVIU

Simona Halep, vești bune înainte de următorul turneu la care va participa: „Nu mai am dureri, este plăcut!”

Simona Halep
Simona Halep

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 iunie 2021 12:31 / Actualizat vineri, 11 iunie 2021 15:02

Simona Halep (29 de ani, locul 3 WTA) pregătește atent revenirea în competițiile de tenis.

Accidentată la gambă pe 12 mai, când a abandonat în turul II al turneului de la Roma, în meciul cu nemțoaica Angelique Kerber (33 de ani, 26 WTA), la scorul de 6-1, 3-3, Simona Halep a anunțat că de 5 zile se antrenează la intensitate maximă.

Semne bune înainte de următorul turneul la care va participa, Bad Homburg Open, competiție care se va desfășura în 20 și 26 iunie.

Simona Halep: „De 5 zile joc la intensitate maximă”

„În ultimele 4 săptămâni am avut 4-5 ore pe zi de recuperare, exerciții și tratament. Acum mă simt foarte bine, joc de 5 zile la intensitate maximă și nu am dureri, ceea ce e cel mai plăcut

Revenirea este grea, mi-am pierdut ritmul și timingul, dar sunt sigură că în câteva săptămâni voi ajunge la un nivel ridicat. 

A fost o accidentare pe care nu o așteptam, nici nu mi-am dat seama că o să se întâmple. M-am speriat, a fost un moment în care am avut o durere foarte mare la mușchi și atunci s-a produs ruptura. 

Am acceptat, am încercat să fiu pozitivă ca să mă recuperez mai repede”, a declarat Simona în cadrul unei conferințe de presă.

Simona Halep: „Sper să fiu bine fizic”

Despre turneul din Germania, pe iarbă și de categorie 250, Halep a recunoscut că nu știe foarte multe.

„Nimic nu știu (râde). Știu că va fi pe iarbă, va fi greu pentru că nu am mai jucat de mult pe iarbă, de doi ani. Vin după o perioadă foarte lungă, de 4 săptămâni, în care nu am jucat deloc. Sper să mă simt bine, să fiu bine fizic”, a spus Halep. 

VIDEO. Simona Halep, primul antrenament după accidentare

Mai multe știri din tenis:

Simona Halep, cerută de soție de Toni Iuruc! Cum arată inelul de logodnă

„Sunt șocat!” » Reacție dură după ce fanii de la Roland Garros au fost obligați să plece de la meciul Djokovic - Berrettini

Cunoaștem finala WTA de la Roland Garros 2021! Semifinală de peste 3 ore

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează