SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

„Sunt șocat!” » Reacție dură după ce fanii de la Roland Garros au fost obligați să plece de la meciul Djokovic - Berrettini

FOTO: Guliver/GettyImages +9   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iunie 2021 09:21 / Actualizat joi, 10 iunie 2021 09:41

Novak Djokovic (1 ATP) a trecut de Matteo Berrettini (9 ATP), scor 6-3, 6-2, 6-7(5), 7-5, într-un sfert de finală întrerupt momente bune de fanii care au refuzat inițial să părăsească arena „Philippe Chatrier”.

La ora 22:45, ora locală, meciul din sferturile Roland Garros a fost oprit de organizatori pentru ca fanii să plece de pe arenă, având în vedere că restricțiile de pe teritoriul Franței, impuse de pandemia de coronavirus, prevăd ca oamenii să revină acasă înaintea de ora 23:00.

„Sunt șocat”

Aflat pe arenă în timp ce jucătorii au plecat de pe teren, iar fanii părăseau tribunele, Mischa Zverev, fost jucător și actual expert Eurosport, a criticat ce se întâmplă la Paris.

Chiar sunt în stare de șoc și nu știu de să spun! E puțin ciudat și ridicol! Restricțiile au fost mutate de la 21:00 la 23 și îmi pare rău pentru fani și pentru jucători”, a spus fratele lui Alexander Zverev, jucător calificat în semifinalele Roland Garros.

Acesta a fost completat de Mats Wilander, care a spus că „este foarte jenant și sunt vremuri ciudate, dar trebuie să respectăm ce se spune”.

 Citește mai multe știri de la Roland Garros:  

Eliminare cu scandal în „sferturile” Roland Garros: „Unde-s banii?”

Rafael Nadal, în semifinalele Roland Garros! Victorie cu Diego Schwartzman, care i-a întrerupt seria de 36 de seturi consecutive

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează