SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MONTREAL

SIMONA HALEP // FOTO Gest superb al organizatorilor Rogers Cup: ce surpriză i-au făcut Simonei după ce a câștigat turneul + Poza postată cu Darren Cahill

FOTO: Twitter Rennae Stubbs +2   FOTO
FOTO: Twitter Rennae Stubbs

Articol de GSP - Publicat luni, 13 august 2018 10:24

Simona Halep, 26 de ani, locul 1 WTA, a câștigat finala turneului de la Montreal, după ce a învins-o dramatic pe Sloane Stephens, locul 3 WTA, scor 7-6, 3-6, 6-4. (Detalii aici).

La câteva ore după superba finală de la Montreal, Simona Halep și echipa sa au zburat către Cincinnati, locul de desfășurare al următorului turneu important din WTA. Liderul mondial a folosit un avion privat, pus la dispoziție de organizatorii turneului canadian, iar jucătoarea noastră a invitat-o la bord și pe australianca Rennae Stubbs (47 de ani), fostă jucătoare, în prezent analistă la ESPN Tennis.

Rennae Stubbs i-a mulțumit Simonei Halep pe contul său de Twitter, unde a și postat 3 fotografii de dinainte de decolare.

Turneul de la Cincinnati se desfășoară în perioada 13-19 august. Anul trecut, Simona Halep a ajuns până în finală, pierdută clar în fața Garbinei Muguruza. Românca are liber în primul tur, iar  în cel de-al doilea se va întâlni cu învingătoarea partidei dintre Irina Begu, 55 WTA, și australianca Ajla Tomljanovic, locul 58 WTA.

Anul trecut, Simona Halep a călătorit cu mașina personală din Canada la Cincinati, fiindu-i teamă să folosească un avion privat.

"Darren mi-a spus că este complicat să luăm un zbor normal, aşa că m-a întrebat dacă nu aş vrea să luăm un avion privat. Pentru prima dată în viaţa mea am spus «OK, hai să-l luăm». El a aranjat totul. Am ajuns cu cinci minute înainte şi totul a fost OK. Însă când am văzut avionul, am fost speriată, ca să fiu sinceră. El mi-a spus să fiu liniştită, o să fie în regulă. A trebuit să oprim la Buffalo, penru formalităţile vamale. Am spus că e suficient un zbor de 30 de minute. Nu mai merg cu avionul ăla. Aşa că am luat o maşină. Avionul era prea mic, aveam o senzaţie de claustrofobie. Simţeam că nu am aer, era frig. Fizioterapeutul şi antrenorul de fitness au venit cu avionul acela şi eu am venit cu Darren. Bietul Darren. Îmi pare rău pentru el"
Simona Halep, în august 2017

Vezi și:  Simona Halep, lider absolut în clasamentul WTA! Diferență uriașă față de Wozniacki, care poate pierde locul 2 + pe ce poziții sunt româncele

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1805206759773888
Lenuta Oroian  •  13 August 2018, 11:37

Au vrut sa se revanseze pentru ca au pus- o sa joace 4 meciuri in48 de ore.Numai pe ea.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează