SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP. FOTO Simona Halep și fiica lui Darren Cahill s-au aliat împotriva antrenorului: "Scurtele sunt cea mai bună armă"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iulie 2018 15:47

Australianul Darren Cahill profită de vacanța luată de Simona Halep, locul 1 WTA, și i-a dat câteva lecții de tenis fiicei sale, Tahlia.

Cahill a postat o fotografie cu fata sa și un mesaj către Simona Halep: "Calmul de dinaintea furtunii. Tahlia Cahill se supără când greșește exact ca altă persoană pe care o știu, Simona Halep".

Românca a răspuns mesajului postat de antrenorul său și i-a dat un sfat fiicei acestuia: "Tahlia, scurtele sunt cea mai bună armă împotriva tatălui său". Tahlia a replicat imediat: "Simona, știu. Dar se supără când pun scurte".

clipboard01


2cl

Citește și: Simona Halep, 38 de săptămâni ca număr 1 WTA! E aproape de locul 10 all time » Cum arată clasamentul și pe ce poziții se află celelalte românce

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
10204444699616941
Ion Ionescu  •  24 Iulie 2018, 13:33
Postat de sexilian pe 23 Iulie 2018, 21:41

trufia tzantzareasca te va FARAMA,patrioato........

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sexilian
sexilian  •  23 Iulie 2018, 21:41

trufia tzantzareasca te va FARAMA,patrioato........

Vezi toate comentariile (2)
Comentează