SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MONTREAL

SIMONA HALEP // FOTO "Ținând un ochi pe partener și în timpul încălzirii!" » Darren Cahill e atent la fiecare detaliu în pregătirea Simonei Halep :)

Simona Halep și Darren Cahill
Simona Halep și Darren Cahill

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 august 2018 18:32

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) și Irina Begu (27 de ani, 55 WTA) vor face pereche în proba de dublu de la WTA Montreal. 

Româncele se pregătesc împreună înaintea debutului pe hardul din Canada. Simona Halep a surprins cu câteva zile înainte, anunțând participarea și în competiția de dublu: "Am nevoie de mai multe meciuri în picioare. Voi evolua şi la dublu la Rogers Cup alături de Irina. Sper să jucăm bine, aşa cum am făcut-o mai mereu împreună", declara liderul WTA.

Darren Cahill supraveghează îndeaproape pregătirea celor două și a postat o fotografie din timpul ultimului antrenament.

"Ținând un ochi pe partenerul de dublu și în timpul încălzirii. Un antrenament grozav cu Simona Halep și Irina Begu. #haidegirls", a scris Cahill în descrierea fotografiei. 

Adversarele de pe tabloul de simplu

Liderul WTA Simona Halep va intra în turul secund la Montreal, urmând să întâlnească învingătoarea dintre Anastasia Pavlyuchenkova (28 WTA) și o jucătoare venită din calificări.

Irina Begu (55 WTA) va evolua în primul tur împotriva lui Ashleigh Barty (16 WTA), în timp ce Sorana Cîrstea (54 WTA) și Mihaela Buzărnescu (24 WTA) va înfrunta o jucătoare venită din calificări. 

Vezi și: Buzărnescu, mai bună decât Maria Sharapova! Performanța incredibilă reușită de Mihaela înainte de prima finală de Premier din carieră

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
10153808081703374
Peter Tudosio  •  06 August 2018, 07:58

@Masa Lunoor E facuta de Daren!! Ala cu Simona e fizio!! Aceste fotografii trebuie facute foarte bine pentru ca Simona face cel putin 1 mie de dolari cu fiecare postare pe Instagram!! E foarte desteapta si buna la business!!

148819492603833
Masa Lunoor  •  05 August 2018, 19:56

poza alb-negru e superba! oare cine a facut-o ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează