SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep, gest fantastic după US Open: „Voi pleca în țară”

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iulie 2019 09:04

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) și-a prezentat trofeul câștigat la Wimbledon pe Arena Națională din București în fața a aproximativ 30.000 de spectatori.

Fostul lider WTA a anunțat că după US Open va merge în țară alături de reprezentanții Federației Române de Tenis pentru a descoperi noi tineri talentați.

„După US Open, când voi avea mai mult liber, voi pleca în țară împreună cu oficialii Federației pentru a descoperi mai mulți tineri. Vrem să alegem mai mulți copii pe care să-i îndrumăm spre acest sport.

Vreau 1 milion de copii. Vreau să meargă la tenis și să fie campioni. Să venim pe acest stadion și să-i sărbătorim”, a spus Simona Halep.

Simona a prezentat trofeul de la Wimbledon în fața mai multor nume importante din sportul românesc precum Ion Țiriac, Ilie Năstase, Gică Hagi, Gică Popescu, Gabriela Szabo sau Marius Urzică.

Turneul de la US Open va avea loc în perioada 26 august - 8 septembrie.

Vezi și:

VIDEO+ FOTO Simona Halep a prezentat trofeul de la Wimbledon: „Mulțumesc, România! Vreau ca 1 milion de copii să meargă la tenis” » 30.000 de fani au fost pe Arena Națională

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
badeadorian
badeadorian  •  18 Iulie 2019, 16:40
Postat de bazinga pe 18 Iulie 2019, 15:20

HUOOOOOOOOOOOOOOO!!

Aversitatea ta nu poate avea multe variante . Una dintre ele este ca ai fost coleg de gradinita cu Simona si te-a batut pentru ca voiai sa-i pupi papusa . Alta varianta este ca ai fost colegul ei , dar in liceu ...si nu te-a lasat ca copiezi dupa ea la bac ... nu l-ai trecut si de atunci tot dai . In ea , sa speram ca nu si la el ...

bazinga
bazinga  •  18 Iulie 2019, 15:20

HUOOOOOOOOOOOOOOO!!

tivireli
tivireli  •  18 Iulie 2019, 14:39

Demagogie si minciuni pt.nestiutori. Dorește sa fie Adulată, si spune numai minciuni. Trofeul este doar al ei. Cum poti spune ca e al Romaniei? Vrea neaparat sa zica toti ca ea e nr.1 in tara. Ca toti sportive sunt sub ea. Si Mosul miliardar ii face hatarul.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează