SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Simona Halep - Iga Swiatek. Cifrele care arată dominația zdrobitoare a polonezei. Halep, fără reacție în meci

Simona Halep. foto: Guliver/Getty Images
Simona Halep. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2020 12:42 / Actualizat duminica, 04 octombrie 2020 13:55

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a fost surclasată în primul set al meciului cu Iga Swiatek, contând pentru turul IV al turneului de la Roland Garros. Poloneza s-a impus cu 6-1, după doar 23 de minute. Ulterior, românca a pierdut și setul doi, scor 2-6, fiind eliminată.

Obișnuită să fie ea cea care începe meciurile într-un ritm alert, Halep a fost complet surprinsă de ritmul de joc al lui Swiatek. Adversara româncei a etalat un stil extrem de agresiv, lovind puternic, mult din interiorul terenului și pedepsind fiecare minge scurtă venită de la Halep.

Pe durata primului set, Swiatek a avut nu mai puțin de 17 lovituri direct câștigătoare și 7 erori neforțate. În comparație, Halep a lovit doar 4 lovituri direct câștigătoare și a avut doar două erori neforțate, numărul mic al acestora având o explicație simplă: Swiatek a „sufocat-o” pe Simona cu stilul său agresiv, Halep fiind deseori în postura de a nu putea ajunge la loviturile extrem de bine plasate ale polonezei.

Conform informațiilor furnizate de WTA Insider, Swiatek a fost cea care a stat mai bine și în schimburile lungi: a câștigat 3 dintre cele 4 schimburi de peste 9 lovituri.

Swiatek a fost de neoprit

Pe tot parcursul meciului, Swiatek a jucat la un nivel incredibil. La final, poloneza avut 30 de puncte direct câștigătoare și 20 de greșeli neforțate. Mai mult, Simona nu a avut nicio minge de break în acest meci, în timp ce adversara a avut 14.

Vezi AICI toate detaliile de la meciul Simona Halep - Iga Swiatek

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
sala_dalles
sala_dalles  •  05 Octombrie 2020, 05:14
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ba EU am fost controlat pe creier de ceausescu. De abia prin 2000 am I cepur as inteleg ca avem si antinationalisti dusmani declarati ai Romaniei ! Oricum tara nu mai e suverana de la 16 decembrie asa ca fa ti de cap cum doresti

831709840320052
Ba Banu  •  04 Octombrie 2020, 16:29

T.T...hater nesimțit! ia zi mai bn, cât ai pierdut, expertule!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează