SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

Simona Halep, înaintea primului meci de la Roma: "Acum chiar mă simt puternică"

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat marti, 16 mai 2017 16:59

Simona Halep a făcut un turneu entuziasmant la Madrid, unde a reuşit să se impună pentru al doilea an consecutiv, după o finală electrizantă în faţa franţuzoaicei Kristina Mladenovici. 

Cu o zi înaintea debutului din turneul de la Roma, sportiva s-a declarat extrem de mulţumită de nivelul jocului său şi spune că e pregătită să arate un tenis bun şi la competiţia din capitala Italiei. 

"Am făcut un turneu bun a doua oară consecutiv. Am avut meciuri grele, care mi-au dat multă încredere. Am venit la Roma încrezătoare, relaxată după parcursul bun de acolo.

Acum simt jocul, mă simt în siguranţă, mă simt puternică pe teren. A fost o săptămână extraordinară acolo şi nu vreau să o uit. Am început să lucrez la partea psihică după Miami şi m-a ajutat mult.

Acum pot să văd şi să înţeleg că e foarte important să rămân calmă, relaxată, pot juca un tenis mai bun când sunt aşa şi nu pierd energie. Am încercat să nu mai fiu nervoasă înainte şi în timpul meciurilor şi a fost foarte bine", a declarat Simona, conform site-ului oficial al WTA. 

"Este important că am putut să câştig meciuiri la Madrid, la Stuttgart şi în Fed Cup, astfel că am avut un parcurs bun pe zgură şi consider acest turneul de la Roma la fel de important precum cel de la Madrid. E un oraş foarte frumos şi îmi place să fiu la Roma. Mâncarea şi vremea sunt bune. Mă bucur de timpul petrecut aici şi încerc să fiu pregătită pentru mâine" Simona Halep

Simona Halep va debuta miercuri în turneul de la Roma, urmând să o întâlnească pe nemţoaica Laura Siegemund, în faţa căreia a pierdut ambele confruntări directe de până acum. 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (5)
bulletproof
bulletproof  •  17 Mai 2017, 07:05

Finalul articolului e ... 'antologic' !!! Abia așteaptă să joace cu siegmund, care a ... bătut-o, de două ori !!!

597667370336981
Kitty Mace  •  16 Mai 2017, 22:58

Meci dificil cu " cosmarul" Siegemund, Simona a avut un parcurs bun pe zgura, dar cred ca va fi destul de obosita dupa MO. Asa zice ea de obicei, e bine, puternica, sigura pe ea , dar nu e chiar asa de obicei. Bafta in continuare!

catalynn
catalynn  •  16 Mai 2017, 19:06
Postat de Marian Radu pe 16 Mai 2017, 17:52

Mai usor cu puterile astea si tenisul bun De obicei dupa un turneu bun urma viceversa. Sa nu uitam ce adversare a batut.

Well, uite ca Sevastova a sters zgura cu Irina .... Simona atat la Stuttgart cat si la Madrid (nu mai zic de Bucuresti asta vara) a parut sa para foarte, chiar foarte usor! Succes in continuare, desi nu am prea mari dubii ca la Roma nu se va omori ca firea cum spui si tu! Cred totusi ca va dori o revansa cu Laura, chiar sa ia trei batai consecutive de la o jucatoare de pluton e deja jenant ....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează