SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

Simona Halep, înaintea turneului de la Roma: „Sunt restricții destul de mari. Mă aștept să fie dificil”

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a vorbit înaintea turneului de la Roma, al doilea pentru sportiva noastră după izbucnirea pandemiei de COVID-19
Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a vorbit înaintea turneului de la Roma, al doilea pentru sportiva noastră după izbucnirea pandemiei de COVID-19

Articol de GSP - Publicat luni, 14 septembrie 2020 16:38 / Actualizat luni, 14 septembrie 2020 17:45

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a vorbit înaintea turneului de la Roma, al doilea pentru sportiva noastră după izbucnirea pandemiei de COVID-19.

  • Halep, principala favorită de la Roma, va evolua în turul doi contra lui Jasmine Paolini (24 de ani, 99 WTA);
  • La dublu, Simona va juca, alături de Monica Niculescu, contra echipei Svitolina/Yastremska.

„E o bucurie să fiu din nou la acest turneu. E un turneu frumos, chiar și în momentul de față, așa fără spectatori. Sunt restricții destul de mari, dar eu mă bucur că pot să joc și sper să o fac bine. Mă aștept să fie dificil încă de la primul meci. Nu o să fie niciun meci ușor aici.

Am vrut să joc și dublu. Moni (n.r. Monica Niculescu) m-a întrebat și m-am bucurat mult că putem să jucăm împreună. Îmi face plăcere să joc alături de ea. Sper să facem un meci bun și să îl câștigăm”, a spus Simona, potrivit digisport.ro.

Darren Cahill va fi alături de Halep în capitala Italiei, spre bucuria acesteia: „A venit ieri, dar a trebuit să stea în cameră, să se izoleze 24 de ore. A fost un sentiment plăcut să fiu din nou cu el pe teren”.

Simona Halep, favorită și la Roland Garros 2020

Simona Halep a participat la un singur turneu după pauza provocată de coronavirus, la Praga. L-a câștigat, iar bookmakerii și-au luat asigurări. Românca e marea favorită de la Roland Garros, cu o cotă de 5,50. 

Principala rivală, Serena Williams, e cotată cu 10,00. Următoarele pe listă sunt Garbine Muguruza și Bianca Andreescu, cu cote de 12,00. 

Citește mai multe știri din tenis:

Djokovic, la prima apariție publică după descalificarea de la US Open: „A fost ceva total neașteptat și neintenționat”

CTP publică o poză senzațională: cine e personajul misterios din spatele lui Țiriac + 3 lucruri care l-au dezamăgit în interviul GSP

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează