SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep începe aventura în America » Când revine pe teren, cum stă în clasament și câte puncte are de apărat

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iulie 2019 17:49

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) se pregătește pentru debutul pe sezonul de hard din America de Nord. Jucătoarea noastră se va întoarce pe teren la Rogers Cup, în Toronto, turneu care va debuta pe 5 august.

Calendarul WTA programează două turnee în săptămâna 29 iulie - 4 august, ambele în Statele Unite ale Americii, la San Jose și Washington. Simona nu va participa la niciuna dintre competiții, fiind într-o scurtă vacanță după titlul câștigat la Wimbledon.

3 jucătoare de top 10 joacă săptămâna următoare

Ucraineanca Elina Svitolina (7 WTA) și bielorusa Aryna Sabalenka (10 WTA) vor participa la turneul de la San Jose. Pe hardul din capitala Americii va merge doar Sloane Stephens (8 WTA).

Simona Halep, aproape 1.500 de puncte de apărat

  • Rogers Cup (5-11 august)

Halep revine pe teren la Rogers Cup, competiție organizată anul acesta la Toronto. Turneul Premier 5 cu premii totale de 2.830.000 de dolari va fi primul test al româncei. Halep a câștigat anul trecut competiția, după o finală cu Sloane Stephens, scor 7-6 (6), 3-6, 6-4, și are de apărat 900 de puncte.

  • Cincinnati (12-18 august)

Programul Simonei continuă cu un nou turneu Premier 5, la Cincinnati. Fostul lider mondial are de apărat 585 de puncte și aici, după ce a jucat finala anul trecut, pierdută cu Kiki Bertens, scor 6-2, 6-7(6), 2-6.

Halep scapă de grija punctelor la US Open, ultimul Mare Șlem al anului. Simo a părăsit competiția din primul tur anul trecut, învinsă surprinzător de Kaia Kanepi, jucătoare aflată pe locul 44 în acel moment, scor 2-6, 4-6.

Câte puncte are de apărat Simona în perioada următoare:

  • 900 la Toronto
  • 585 la Cincinnati
  • 10 la US Open 

Vezi și: 

VIDEO Simona Halep, așa cum n-ai mai văzut-o » Dezvăluiri din viața personală, despre nuntă și copii: „Mă voi dedica total!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  28 Iulie 2019, 14:44

Hienă politică ieşeană : - Simona Halep, cetățean de onoare al municipiului Iași. "O oportunitate de promovare a unui simbol naţional". *** manipulatoriu al unui ţăran parvenit din consiliul local.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga
bazinga  •  28 Iulie 2019, 12:37
Postat de Giorgio Rizzo pe 27 Iulie 2019, 21:50

bazinga, mah! tu ai creierul din ce in ce mai neted.

Ti-e ciuda,hai,ti-e ciuda,recunoaste!Al meu o fi neted,dar tu NU AI DELOC CREIER,aici e diferenta!

bazinga
bazinga  •  28 Iulie 2019, 12:36
Postat de Daniel Irimescu pe 28 Iulie 2019, 01:15

Asa e anti romanule. Te cred

Gura pacatosului adevar graieste!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează