SPORTURI  »  TENIS  »  SUPERLATIVELE GSP 2019

Simona Halep, interviu de excepție pentru GSP » Momentul debusolant din final de an: „Darren l-a întrebat, iar răspunsul m-a uimit total”

Articol de , , - Publicat miercuri, 18 decembrie 2019 09:00

Simona Halep, 28 de ani și loc 4 WTA, a vorbit în EXCLUSIVITATE pentru Gazeta Sporturilor, cu ocazia primirii premiului de Sportivul Anului 2019. 

Halep a abordat cele mai importante subiecte din sezonul abia încheiat, de la turneul incredibil făcut la Wimbledon și până la situația de la FED Cup sau schimbările făcute în echipa tehnică pe final de an. 

Aflată în Dubai, acolo unde profită de clima călduroasă pentru a se pune la punct fizic înainte de noul sezon, Simona Halep a fost întrebată de reporterii GSP dacă are impresia că accidentările, care nu au fost grave, dar au apărut des de-a lungul lui 2019, i-au stricat puțin ritmul. 

„Ritmul a fost stricat pentru că nu am putut să fiu constantă anul acesta, nu am avut perioade lungi de antrenament, am tot luat zile libere din cauza oboselii. 

Nu am realizat până la Shenzen, când Darren l-a întrebat pe Teo (nr. Cercel, preparatorul fizic) câte zile de pauză am avut anul acesta și mi-a spus două luni jumătate, fără partea finală a anului - ceea ce este enorm. 

Am fost un pic debusolată pentru că eu nu mi-am dat seama de acest lucru. Vorbind cu psiholoaga mea sportivă, mi-a spus că dacă asta s-a întâmplat, înseamnă că mintea, corpul meu au cerut acest lucru și nu trebuie să mă supăr sau să mă judec”, a explicat Simona Halep.  
 

Interviul INTEGRAL poate fi citit în Gazeta Digitală, la chioșcuri sau de-a lungul zilei pe GSP.RO. 

6 victoriila jucătoare de Top 10 a adunat Simona Halep în acest sezon, ea învingându-le pe Pliskova, pe Svitolina, de două ori, pe Barty, pe Serena Williams și pe Bianca Andreescu

5 trofeede Sportivul Anului GSP are Simona Halep

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  18 Decembrie 2019, 10:01

Si anul 2020 este sub semnul intrebarii. Este anul nuntii tale. Sa fii sanatoasa si casa de piatra!

reteleanu
reteleanu  •  18 Decembrie 2019, 01:00

bravo, Simo! poate cea mai importanta personalitate a sportului romanesc (desigur, Nadia ramane principala candidata la locul suprem).

Vezi toate comentariile (2)
Comentează