SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

Elina Svitolina completează tabloul semifinalistelor de la WTA Dubai

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2019 21:15

Ucraineanca Elina Svitolina (6 WTA) s-a impus în fața spanioloaicei Carla Suarez Navarro, scor 6-2, 6-3, și s-a calificat în semifinalele turneului de la Dubai. 

  Carla Suarez Navarro - Elina Svitolina 2-6, 3-6

Svitolina va juca vineri, de la 17:00, în penultimul act al competiției contra elvețiencei Belinda Bencic (21 de ani, 45 WTA), jucătoarea care a eliminat-o pe Simona Halep, scor 4-6, 6-4, 6-2. Detalii AICI.

În cealaltă semifinală, de la ora 15:00, se înfruntă taiwaneza Su-Wei Hsieh (31 WTA) și cehoaica Petra Kvitova (4 WTA).

Navarro și Svitolina au un istoric bogat al înfruntărilor directe. Cele două și-au împărțit victoriile, 4-4. În duelurile pe hard conduce însă ucraineanca, 4-2.

Vezi și: 

Simona Halep scapă de o rivala la locul 2 WTA! Karolina Pliskova OUT de la Dubai » A pierdut după ce a avut 5-1 în decisiv

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează