SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Simona Halep își va petrece Crăciunul într-o locație exotică » Ce așteptări are de la 2017

FOTO: Gulliver / Getty Images
FOTO: Gulliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 decembrie 2016 12:10

Simona Halep (4 WTA) a plecat astăzi în Australia, acolo unde își va petrece Crăciunul și unde se va antrena pentru startul noului sezon.

"M-am pregătit sufletește și mental. Am avut o perioadă lungă acasă care mi-a prins foarte bine și acum sunt gata de muncă. O să înceapă un an competițional nou și sper să fac lucruri mai bune decât am făcut în acest an.

Aproape toți cu cei cu care am vorbit m-au întrebat când o să câștig un turneul de Mare Șlem, dar nu știu ce să răspund. Mi-aș dori pentru asta muncesc și sper să se îndeplinească acest vis. Trebuie să am răbdare și să am încredere", a spus Halep, conform TV Dolce Sport. 

Simona Halep va participa la turneul de la Shenzen (China), în perioada 2-8 ianuarie 2017, iar pe 16 ianuarie urmează să ia startul la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează