SPORTURI  »  TENIS  »  WTA LINZ

UPDATE Simona Halep - Jaqueline Cristian NU se mai joacă! Halep s-a retras înainte de semifinala de la Linz

Simona Halep
Simona Halep

Articol de GSP - Publicat joi, 11 noiembrie 2021 18:38 / Actualizat joi, 11 noiembrie 2021 20:38

Simona Halep (30 de ani, 22 WTA) și Jaqueline Cristian (23 de ani, 100 WTA) nu vor mai disputa semifinala turneului WTA 250 de la Linz, după ce Halep s-a retras, forțată de o accidentare. Cristian joacă finala cu Alison Riske (31 de ani, 73 WTA) mâine, la ora României 20:00

Simona Halep a postat un mesaj pe Facebook în care anunță că, din cauza unei accidentări, nu va mai juca în această seară contra lui Jaqueline Cristian, care va ajunge astfel în finală. 

UPDATE 18:40 » Simona Halep s-a retras înainte de semifinala de la Linz

„Din păcate, nu pot juca în semifinala programată în această seară, după ce m-am accidentat la genunchi în meciul de miercuri. Aș face orice să pot juca, dar genunchiul s-a umflat și mă doare. Dacă aș juca, ar fi mai rău. 

Aș vrea să le mulțumesc organizatorilor și fanilor pentru o săptămână fantastică. Sper să ne revedem”, a scris Simona Halep.

Simona Halep - Jaqueline Cristian NU se mai joacă! Halep s-a retras înainte de semifinala de la Linz

Jaqueline Cristian, în finala turneului WTA Linz

Astfel, Jaqueline Cristian va juca finala turneului din Austria, unde o va întâlni pe Alison Riske. Americanca s-a calificate și ea după un abandon al adversarei, de data aceasta în timpul meciului. Danielle Rose Collins s-a retras după primul set, 7-5 pentru Riske.

Este a treia oară în această săptămână când Cristian beneficiază de pe urma unui abandon. Ea a ajuns pe tabloul principal de la Linz din postura de lucky loser, după ce Sorana Cîrstea a fost nevoită să se retragă din cauza unei rupturi la gambă, căpătată la un antrenament în Austria.

Ulterior, a avansat în „sferturi", după ce adversara sa, suedeza Rebecca Peterson, a fost nevoită să abandoneze din cauza unor probleme medicale, când scorul era 5-2 în favoarea româncei.

VIDEO Rezumatul meciului Simona Halep - Jasmine Paolini, din „sferturi”

Citește și alte știri din tenis:

Halep revine în TOP 20 după duelul-maraton cu Paolini + Simona, felicitată de ambasadorul Romaniei în Austria

Revenire ca pe vremuri! Aproape de eliminare, Simona Halep s-a dezlănțuit și a rezolvat „sfertul” cu Paolini, la WTA Linz!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  13 Noiembrie 2021, 08:44

Partea buna cand se va retrage Simona e ca se va curata de toti neavenitii sectiunea de tenis din ziare. Pai bai haterilor sa-i ziceti mersi fetei ca asa ati vazut si voi cate un meci de tenis. Se vede deja cand e cate un turneu unde Simona nu participa, mai comentam 1-2 oameni pe acolo

catalin.palcu
catalin.palcu  •  13 Noiembrie 2021, 08:36
Postat de Cornel Solomon pe 11 Noiembrie 2021, 20:40

Ceva îmi spune : de când a ales "măciuca" în detrimentul performanței, ea nu va mai câștiga niciodată vreun turneu. Ever, never.

Da, argumentul tau e 'suprem' : trebuie sa fii inactiv sexual ca sa castigi turnee de tenis. Mai bine erau inactivi sexual parintii tai, era un 'inteligent' mai putin pe lume. Pai Federer, Djokovic, Murray, Medvedev, cum or fi castigat grand slamuri insurati? Si la fete sunt o gramada de exemple de jucatoare maritate, logodite sau oricum in relatii serioase. Vezi Osaka, Svitolina, Pliskova, Kvitova, Badosa samd

1198649370199221
Dumitru Florin  •  12 Noiembrie 2021, 22:36

Halep, GATA! Lasa-ne!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează