SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - JENNIFER BRADY, AUSTRALIAN OPEN // VIDEO Simona Halep dezvăluie importanța celor din staff: „Sunt recunoscătoare! E ușor să-i ascult și să fac ce spun ei”

Articol de GSP - Publicat marti, 21 ianuarie 2020 09:28

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) a trecut de Jennifer Brady (24 de ani, 49 WTA), în primul tur de la Australian Open 2020, scor 7-6, 6-1.  

Simona Halep a vorbit despre cei din echipa sa și despre importanța pe care cei din staff o au în rezultatele pe care ea le obține.

„Sunt mereu încântată să vin în Australia. E o țară minunată, iar oamenii se comportă foarte frumos cu mine. Am avut mereu rezultate bine aici, dar nu vreau să pun presiune pe mine.  

Pentru mine, cel mai important este să am fie o atmosferă bună în echipă și așa e acum. Sunt recunoscătoare pentru oamenii pe care-i am în jurul meu. Sunt oameni buni și foarte pricepuți la tenis. Am încredere în ei. Este ușor să-i ascult și să mă duc pe teren și să fac ce trebuie”, a declarat Simona Halep pentru WTA. 

„Am jucat cu Jennifer Brady în 2019, la Toronto. A fost un meci greu. Știu că în setul trei conduceam, dar a revenit. Mi-a arătat că e puternică. Trebuie să fiu atentă la jocul meu, să fiu puternică pe picioare și să pun presiune pe ea”
Simona Halep 

VIDEO » Simona Halep vorbește despre echipa sa

Citește și:  

Un test dur » Halep debutează contra unei jucătoare aflate în formă maximă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează