SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

Simona Halep și-a aflat adversara din turul II de la Cincinnati » Când are loc meciul

Simona Halep // FOTO: Imago
Simona Halep // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 august 2021 10:18 / Actualizat miercuri, 18 august 2021 10:32

Simona Halep (29 de ani, 14 WTA) și-a aflat adversara din turul II al turneului de la Cincinnati: americanca Jessia Pegula (27 de ani, 30 WTA).

Revenită după accidentare, Halep are o misiune complicată la turneul american, urmând a da peste o adversară în formă.

Simona Halep – Jessica Pegula, în turul II la Cincinnati

Partida dintre Halep și Pegula se va juca pe terenul al 3-lea și va fi a 6-a partidă a zilei. Astfel, meciul va începe în jurul orei 02:00.

Halep și Pegula vor fi pentru prima dată față în față în circuitul WTA. Învingătoarea acestui meci va da în turul III peste câștigătoarea meciului Karolina Pliskova – Yulia Putintseva.

În primul tur, Simona Halep a trecut, luni, de Magda Linette cu 6-4, 3-6, 6-1, în timp ce Jessica Pegula a învins-o pe Camila Giorgi, campioana de la Montreal, scor 6-2, 6-2.

A fost dificil, mai greu și venind după o pauză atât de mare. Ea a fost puternică, a trebuit să lupt și asta am făcut. Am trei finale pierdute aici, dar mereu m-am simțit bine, am receptat afecțiunea publicului.
 – Simona Halep, după victoria cu Magda Linette

Simona Halep, victorie cu Linette și calificare în turul 2 la WTA Cincinnati

Simona a dominat primul set, ajutată de procentaje excelente ale serviciului, 61% dintre puncte jucate cu prima minge și 75% dintre ele câștigate. În actul secund, Halep a greșit mult și a avut nevoie de intervenția medicilor, la scorul de 1-4 pentru adversară. Durerile acuzate au fost la gamba dreaptă. 

11 așia servit Simona Halep în disputa cu Linette

Simona Halep, prima victorie după o pauză de 15 săptămâni

Desfășurarea ostilităților amintea de precedentul meci al lui Halep, din primul tur de la Montreal. Atunci câștiga primul set în fața lui Danielle Rose Collins, dar era învinsă, scor 6-2, 4-6, 3-4. Nu a fost cazul și astăzi. 

Halep a jucat aproape perfect în decisivul cu Linette. A continuat să servească la cote înalte, și-a exasperat adversara cu loviturile precise și a obținut prima victorie după 15 săptămâni. 

Citește și: 

Sorana Cîrstea, zdrobită în turul 1 la Cincinnati

Naomi Osaka a izbucnit în plâns la Cincinnati, după o întrebare primită la conferință: „Îmi pare rău!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
1017226401642400
Giorgio Rizzo  •  18 August 2021, 13:35

Comentariu al naibii de lucid!

valentindragobete
valentindragobete  •  18 August 2021, 12:17
Postat de viomarmi22 pe 18 August 2021, 11:16

Dacă Simona nu reușește să câștige cu Pegula în două seturi, atunci aleluiah valea și cărarea ! Din păcate Simona nu poate duce 3 seturi în acest moment la pregătirea fizică precară pe care o are, mai ales cu o americancă bătăioasă în formă de zile mari, care din nefericire pentru machidoanca noastră, joacă la ea în ogradă !

Prosteo, ezact da' ezact meciul precedent a fost de 3 seturi ! Băi nene, in ce scorburi stați voi ascunși si ieșiți numai cand va doare burta,care vă ține si loc de cap, ca sa murdăriți p-acilea ?

viomarmi22
viomarmi22  •  18 August 2021, 11:16

Dacă Simona nu reușește să câștige cu Pegula în două seturi, atunci aleluiah valea și cărarea ! Din păcate Simona nu poate duce 3 seturi în acest moment la pregătirea fizică precară pe care o are, mai ales cu o americancă bătăioasă în formă de zile mari, care din nefericire pentru machidoanca noastră, joacă la ea în ogradă !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează