SPORTURI  »  TENIS  »  CINCINNATI

Sorana Cîrstea, zdrobită în turul 1 la Cincinnati

Sorana Cîrstea // foto: Imago
Sorana Cîrstea // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 16 august 2021 21:50 / Actualizat marti, 17 august 2021 12:52

Sorana Cîrstea (31 de ani, locul 40 WTA) a fost învinsă de Jil Teichmann (24 de ani, 65 WTA) în turul 1 al turneului WTA de la Cincinnati, scor 2-6, 0-6.

Înfrângere usturătoare pentru sportiva din România în SUA. Cîrstea a înfruntat-o în primul tur pe elvețianca Jil Teichmann, beneficiară a unui wild card, într-un meci început cu întârziere din cauza ploii abundente.

Sorana Cîrstea, învinsă clar de Jil Teichmann în turul 1 la Cincinnati

Teichmann a avut nevoie de doar 59 de minute pentru a o elimina pe româncă. A fost 6-2, 6-0, la capătul unui meci în care Cîrstea a fost inferioară adversarei atât la serviciu, cât și la retur.

Sorana a jucat bine în primele 4 gameuri, în care echilibrul s-a menținut, dar apoi s-a prăbușit total, cedând toate gameurile până la final. Sorana a eșuat să-și câștige serviciul de 5 ori, având 0/5 mingi de break salvate, semn că a clacat în momentele cheie. 

Sorana Cîrstea ajunge astfel la 3 înfrângeri în ultimele 4 meciuri, după ce a fost învinsă și de Victoria Azarenka la Montreal și Emma Răducanu la Wimbledon.

În competiția de simplu rămâne o singură româncă, Simona Halep (29 de ani, 13 WTA), care o va înfrunta marți pe Magda Linette (29 de ani, locul 44 WTA). În probele de dublu de la Cincinnati, România mai e reprezentată de Horia Tecău și Raluca Olaru. 

„Împăcarea” anului: Simona Halep și Sorana Cîrstea s-au antrenat împreună la Cincinnati

Sâmbătă, 14 august, româncele Simona Halep și Sorana Cîrstea s-au antrenat împreună la Cincinnati, o decizie surprinzătoare având în vedere că sunt cunoscute relațiile reci dintre cele două importante sportive.

Sorana Cîrstea a declarat în trecut că nu are o relație de prietenie cu Simona Halep, ci una normală, de colege de breaslă. Sâmbătă, jucătoarele din România au schimbat câteva mingi înainte de turneul de la Cincinnati, care a început astăzi, 16 august.

La antrenament au participat și cei doi antrenori: Nigel Sears, de partea Soranei, Darren Cahill de partea Simonei Halep.

Citește mai multe știri din tenis:

Simona Halep coboară un loc în clasamentul WTA » Ajunge pe poziția pe care n-a mai fost din 2013

Triumf presărat cu lacrimi » Camila Giorgi, campioană la Montreal după o săptămână de vis!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
vasileroaita
vasileroaita  •  17 August 2021, 08:49

Se vede ca Sorana s-a antrenat cu Simona!!

347655969058390
Ion Popescu  •  17 August 2021, 08:34

Eroare GSP. Halep nu este singura romanca ramasa in competitie la Cincinnati. Astazi Olaru si Tecau au meciuri la dublu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează