SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA // Inexplicabil! Halep a clacat complet după pauza cauzată de ploaia din Miami: a pierdut 9 game-uri la rând

FOTO: Captură @TV Digi Sport +5   FOTO
FOTO: Captură @TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 martie 2019 06:22

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a fost eliminată de cehoaica Karolina Pliskova (27 de ani, 7 WTA), scor 5-7, 1-6, în semifinalele turneului de la Miami.

Prima întrerupere a partidei a venit într-un moment bun pentru Halep, la scorul de 3-3 și două mingi de break în primul set. Jocul s-a reluat după aproximativ 30 de minute, iar lucrurile păreau să decurgă în favoarea româncei. Pliskova a comis o dublă greșeală, Halep și-a consolidat apoi break-ul, distanțându-se la 5-3. 

A urmat o cădere inexplicabilă. Din acel punct, chiar și cu intervenția lui Daniel Dobre, Simona Halep a pierdut 9 game-uri la rând. Raportul punctelor câștigate a fost unul covârșitor în favoarea Karolinei Pliskova, 39-16. Simona a câștigat în primele cinci game-uri din setul doi numai șase puncte!

Halep a refuzat să mai apeleze la ajutorul antrenorului, așteptând, ba chiar grăbind lucrurile spre un deznodământ nedorit. Tot vremea capricioasă i-a mai oferit o șansă, la 5-0 pentru Pliskova în setul secund. 

 

Vezi și: 

Schimbare radicală » Cum a decurs diagolul dintre Daniel Dobre și Halep din finalul primului set

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
10155633308976552
Cornel Perju  •  29 Martie 2019, 17:33
Postat de mircea_cjn pe 29 Martie 2019, 09:32

Căderea nu este inexplicabilă. Faptul că i se întâmplă tot mai des (vezi și meciul anterior) inseamnă că există un set de cauze pe care noi nu le vedem, că vorba aia, Simona e de-a noastră. Nu vedem, nu explicăm, uite-așa apare ...inexplicabilitatea. ☺ Asta e. Sau, cam asta a fost. Noul val va ocupa complet primele locuri. Osaka, Bencici, Barty, Kontaveit, Sabalenka, Andreescu...

un set de cauze pe care le vedem de vre-o 5 ani de cand Simona a intrat in lumina reflectoarelor. Are o serva de tot ***. Si nu este de vina nici un antrenor pentru treaba asta si nici inaltimea ci doar ea pentru ca nu se antreneaza serios pentru serva. Exista jucatoare mai scunde decat Simona care servesc mult mai bine decat ea. Simona a spus la un moment dat , dupa ce a pierdut cu Sharapova la US Open ca a inceput sa se antreneze 20 minute pe zi la serviciu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2241294949425745
Pavel Lucian  •  29 Martie 2019, 13:51

Este mult mai aproape de locul 3, nu de 1.

dubluv
dubluv  •  29 Martie 2019, 10:51
Postat de Alexandru Chis pe 29 Martie 2019, 09:16

Suntei doi insi care plang la mormant strain! Sa va fie de bine ca amandoi sunteti niste "***" raportate la sumele incaste de falsul nr.1 WTA!

mosule, la varsta ta ai putea pune mai putin venin in comentarii. Adica ar trebui sa fii mai intelept. Imi dau seama insa ca de la unul care a 'studiat' Petrol si Gaze nu trebuie sa am asteptari foarte mari. Cand am terminat eu liceul, colegii mai putin dotati (nu spun cuvantul care incepe cu pr ca sa nu fiu cenzurat) dar doreau totusi sa faca o facultate, exact la Facultatea de la Ploiesti incercau.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează