SPORTURI  »  TENIS  »  WTA INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - KATERYNA KOZLOVA // VIDEO Pur și simplu sublim! Backhand-ul de pe altă planetă cu care Simona Halep a închis primul set

Simona Halep - Kateryna Kozlova // FOTO: Reuters
Simona Halep - Kateryna Kozlova // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 martie 2019 22:14

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) a avut mult de muncă în timoul meciului cu Kateryna Kozlova (25 de ani, 114 WTA), din turul III al turneului de la Indian Wells, unde s-a impus cu 7-6 (3), 7-5.

În primul set, românca s-a impus greu, în tie-break, după o primă manșă presărată cu numeroase răsturnări de situație.

Simona a greșit neașteptat de mult, surprinzându-i inclusiv pe comentatorii britanici ai partidei, care au exclamat la multe dintre alegerile greșite pe care Simona le-a luat în timpul primului set. Halep a avut 21 de erori neforțate pe durata orei pe care s-a întins primul set.

Printre numeroasele neforțate ale celor două jucătoare - nici Kozlova nu a fost mai precisă (22 de neforțate în primul set), Simona a găsit momentul oportun să puncteze la capitolul estetică. Mai exact, a făcut-o la punctul cu care a închis setul, când a inventat un backahnd superb în lung de linie, la care Kolzova nu a găsit niciun răspuns.

Urmărește aici meciul Simona Halep - Kateryna Kozlova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
merace
merace  •  10 Martie 2019, 23:45

BRAVO, SIMONA! Totusi e victorie in 2 seturi! Daca Simona pierde meciul urmator, ramane pe locul 3 WTA. Dar eu cred ca poate sa-l castige (cu Ostapenko sau Vondrousova). HAI SIMONA!

347655969058390
Ion Popescu  •  10 Martie 2019, 22:41

Of Simona ! Te-ai chinuit, ne-ai chinuit ! Succes mai departe !

mircea_cjn
mircea_cjn  •  10 Martie 2019, 22:21

S-a chinuit, măi oameni buni ! Jumătate din revere le-a dat in fileu... La fileu a câștigat o minge din zece ! E Simona noastră, o susținem din toată inima, dar nu ăsta e jocul ei. Se chinuie teribil.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează