SPORTURI  »  TENIS  »  MADRID WTA

SIMONA HALEP - KIKI BERTENS // George Cosac prezintă atuurile Simonei înaintea finalei de la Madrid: „A devenit o jucătoare matură”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 mai 2019 10:26

George Cosac, președintele FR Tenis, a prezentat argumente în favoarea Simonei Halep (27 de ani, 3 WTA) înaintea finalei de la Madrid cu Kiki Bertens (27 de ani, 7 WTA).

  • Meciul se va juca în această seară de la ora 19:30 și va putea fi urmărit pe GSP.ro și la TV Digi Sport.

„În finală sunt alte emoții, intervine și publicul. La prima vedere, Bertens nu ar reprezenta un adversar foarte periculos, dar ea a demonstrat că e capabilă de surprize. Cred că Simona va juca în nota de până acum și va câștiga. Nu va fi ușor.

Există o anumită presiune, dar Simona a progresat la acest capitol. E important să-i funcționeze jocul. La Madrid și-a depășit performanța de anul trecut și va avea puncte suplimentare. Asta o va face să fie mai relaxată. Cred că va rămâne în primele 2-3 jucătoare în acest an.

Simona a devenit o jucătoare foarte matură. La voință și dăruire pe teren e printre cele mai bune din lume”, a declarat George Cosac la TV Digi Sport.

3-2 e scorul meciurilor directe dintre Halep și Bertens, în favoarea Simonei

Citește și:

SIMONA HALEP - KIKI BERTENS, finala de la Madrid, liveTEXT de la ora 19:30 // Simona joacă pentru primul trofeu al anului și locul 1 WTA

SIMONA HALEP - KIKI BERTENS // Tot ce trebuie să știi despre adversara lui Halep din finală: cel mai important titlu al carierei, cucerit chiar în fața Simonei + cum arată meciurile directe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează