SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN / Cine e Sofia Kenin, adversara din turul 2 la Australian Open » Americanii o văd deja în Top 10

Sofia Kenin, adversara Simonei Halep de la Australian Open, după trofeul câștigat la Hobart // Foto: Guliver/GettyImages +10   FOTO
Sofia Kenin, adversara Simonei Halep de la Australian Open, după trofeul câștigat la Hobart // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 15 ianuarie 2019 13:56

Simona Halep s-a calificat azi în turul doi de la Australian Open după ce a învins-o pe Kaia Kanepi, scor 6-7(2), 6-4, 6-2 și o va întâlni mai departe pe Sofia Kenin (20 de ani/37 WTA) din Statele Unite ale Americii.

Sofia Kenin a trecut în runda inaugurală de rusoaica Veronika Kudermetova, scor 6-3, 3-6, 7-5. Sofia e într-o formă foarte bună, după ce s-a impus la Hobart la simplu, iar la dublu a câștigat turneul de la Auckland alături de Eugenie Bouchard.

Totodată, Hobart a reprezentat și primul titlu WTA cucerit de ea. De asemenea, Kenin a jucat de două ori în turul 3 la US Open 2017 și 2018.

Specialiștii americani în tenis o consideră pe Sofia Kenin o jucătoare care-și va face cât de curând apariția în top 10 WTA.

Americanca cu origini rusești, născută la Moscova, e la primul meci direct cu Simona Halep, însă are victorii importante cu jucătoare din top 10, în 2018: în sferturi la Mallorca cu Caroline Garcia și în turul 2 de la Wuhan cu Julia Gorges.

Partida dintre Simona Halep și Sofia Kenin se va disputa în noaptea de miercuri spre joi și va fi în direct la TV Eurosport și liveTEXT pe GSP.ro.

 Citește și:

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI 6-7 (2), 6-2, 6-4 // Primele declarații ale liderului WTA după debutul de succes de la Australian Open 2019: „Altfel privesc acum spre turul doi”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
12luminaverde
12luminaverde  •  15 Ianuarie 2019, 22:35
Postat de alegsandru pe 15 Ianuarie 2019, 15:34

Soros nici nu exista, si nici nu se stie daca ar fi existat vreodata. Se pare totusi, ca ar fi un batranel neajutorat prin SUA cu numele acesta, la care mai trece Monica Macovei din cand in cand cu portocale la azilul unde este internat.

Dragule, Soros e "internat" intr-o viloaca situata in Chappaquah N.Y, in acelas cartier in care stau si clintonienii... E pazit de o armata de "Arnolzi" si imprastie venin prin acel organism malefic cunoscut sub denumirea de "Open society" cu toate increngaturile sale... In simbria acestei societati se afla 234 de europarlamentari manjiti, iar aceasta este o chestiune de suprafata, nu e nici un stat paralel si nici o conspiratie. Astia au ajuns sa nu se mai sfiasca de nimeni si de nimic... Un an deosebit!

supereduardo10
supereduardo10  •  15 Ianuarie 2019, 17:16

Simona va fi nr. 1 mondial si dupa AO.. sper sa prinda macar sferturile si dupa cu dumnezeu inainte. Edestul de greu sa joci la nivelul asta 2 ani la rand si dupa o acidentare. Oricum astazi este o mare victorie mai ales de moral

alegsandru
alegsandru  •  15 Ianuarie 2019, 15:34
Postat de bazinga pe 15 Ianuarie 2019, 15:23

E mana lui Soros si a statului paralel!

Soros nici nu exista, si nici nu se stie daca ar fi existat vreodata. Se pare totusi, ca ar fi un batranel neajutorat prin SUA cu numele acesta, la care mai trece Monica Macovei din cand in cand cu portocale la azilul unde este internat.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close