SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Harriet Dart, declarații măgulitoare despre Halep

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2020 21:42

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) și britanica Harriet Dart (23 de ani, 173 WTA) joacă joi, de la ora 10:00, în turul secund de la Australian Open. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Eurosport 1. 

Meciul dintre Dart și Halep e unul dintre principalele subiecte de discuție din Marea Britanie. Cei de la BBC i-au dedicat astăzi mai multe articole. 

„Cred că am învățat din experiențele pe care le-am avut în ultimul an. Sper să pun totul pe masă împotriva lui Halep. Ea este una dintre jucătoarele pe care le-am urmărit în mod special. Abilitățile sale fizice sunt incredibile. Nu degeaba este campioană de Mare Șlem” 
- Harriet Dart

Simona Halep, pusă în gardă de Hart

Nu e prima dată când Hart joacă pe arena centrală la un turneu de Mare Șlem. În iulie 2019, britanica pierdea 1-6, 1-6 cu Barty: „Au fost ocazii complet diferite, dar împotriva unor jucătoare la fel de mari”. 

Vezi și:

Cine e Harriet Dart: dietă fără gluten, Maria Sharapova e idolul ei și e fană Arsenal

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează