SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

SIMONA HALEP LA DOHA // Halep și-a aflat posibila adversară din turul II de la Doha » Nume grele la startul turneului + meci tare pentru Buzărnescu

Simona Halep
Simona Halep

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2019 09:42

Simona Halep, 3 WTA, și-a aflat posibila adversară din turneul Premier de la Doha, la care va participa săptămâna viitoare. Românca va evolua direct în turul secund, urmând să o întâlnească pe învingătoarea partidei Caroline Garcia (19 WTA) - Lesia Tsurenko (24 WTA). 

  • Turneul de la Doha se desfășoară în perioada 11-16 februarie, iar meciurile jucătoarelor noastre vor putea fi urmărite în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport!

Simona Halep este favorită principală la Doha, profitând de absențele primelor două jucătoare ale lumii, Naomi Osaka și Petra Kvitova. Pe tablou se află însă nume grele precum Karolina Pliskova (5 WTA), Angelique Kerber (6 WTA), Elina Svitolina (7 WTA) sau Caroline Wozniacki (10 WTA).

Halep ar putea da în sferturi peste Ashleigh Barty, 13 WTA, jucătoarea care a învins-o anul acesta la Sydney, iar semifinalele ar putea aduce un duel-șoc împotriva Elinei Svitolina, ocupanta locului 7 în clasament. 

Simona Halep are un titlu la Doha, cucerit în 2014, după o finală cu Angelique Kerber. Anul trecut, jucătoarea noastră s-a oprit în semifinale, învinsă de Garbine Muguruza.

Până să ajungă la Doha, Simona Halep va juca azi, de la ora 14:00, în Fed Cup, un meci important împotriva Karolinei Pliskova, 5 WTA, în confruntarea dintre Cehia și România. Urmărește AICI meciul Simona Halep - Karolina Pliskova!

Meci tare pentru Buzărnescu

Mihaela Buzărnescu, cealaltă jucătoare română aflată pe tabloul principal de la Doha, o va întâlni în primul tur pe Jelena Ostapenko, 22 WTA, câștigătoarea de la Roland Garros din 2017.

Cele două s-au mai întâlnit de două ori, Buzărnescu impunându-se în ambele partide jucate în 2018, la Doha și la Eastbourne.

Vezi și: Tatăl Simonei Halep, noi detalii despre situația fiicei sale » Ce spune despre antrenorul Thierry van Cleemput

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mioriticul
mioriticul  •  10 Februarie 2019, 12:36
Postat de asmodeu pe 10 Februarie 2019, 12:22

Comentariul de mai sus dovedeste o crasa ignoranta! Ostapenko a zdrobit-o pe Buzarnescu la Easbourne cu 6-1, 6-2. Scorul dintre cele 2 jucatoare este egal { 1-1 } si nu 2-0 pentru Buzarnescu asa cum crede autorul comentariului.

Ceea ce-i indiferent pentru pestele care va fi împachetat cu aceasta hirtie

asmodeu
asmodeu  •  10 Februarie 2019, 12:22

Comentariul de mai sus dovedeste o crasa ignoranta! Ostapenko a zdrobit-o pe Buzarnescu la Easbourne cu 6-1, 6-2. Scorul dintre cele 2 jucatoare este egal { 1-1 } si nu 2-0 pentru Buzarnescu asa cum crede autorul comentariului.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close