SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

SIMONA HALEP LA DUBAI // Fotografia postată de Halep, la scurt timp după ce a anunțat că nu mai lucrează cu Van Cleemput

Simona Halep, în zborul către Dubai, alături de staff-ul ei // Sursă foto: Instagram Simona Halep
Simona Halep, în zborul către Dubai, alături de staff-ul ei // Sursă foto: Instagram Simona Halep

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2019 19:10

Simona Halep, 2 WTA începând de luni, finalistă la Doha, va participa începând de săptămâna viitoare la turneul WTA Premier 5 de la Dubai, unde e favorită numărul trei. Turneul va fi în direct la TV Digi Sport, iar meciurile jucătoarelor române vor putea fi urmărite în format liveTEXT pe GSP.ro.  

Simona Halep a anunțat astăzi că nu va mai continua colaborarea cu belgianul Thierry Van Cleemput, parneriat încheiat brusc, după doar un turneu în care tehnicianul s-a aflat în loja jucătoarei noastre.

În drumul ei către Dubai, chiar în ziua în care a anunțat că nu va mai fi alături de Van Cleemput, Simona a postat o fotografie pe Instagram din  avion, unde s-a fotografiat alături de Vasile Antonescu, Andrei Cristofor și Theo Cercel, românii omniprezenți în staff-ul ei.

Vezi și: Thierry Van Cleemput, prima reacție după despărțirea de Simona Halep: „Nu puteam s-o ajut, era o greșeală să continuăm”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
593107241160202
Sorin Beclerean  •  19 Februarie 2019, 11:50

Cu un asemenea staff și cu mentalitatea că un antrenor este *** celui care plătește (atitudine tip Gigi Becali), dragă Simona, n-ai să ajungi departe.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează